Ζαφειρούδης: Βελτιωμένη το τελευταίο διάστημα η ΜΕΝΤ

519

Την ευκαιρία να «γεμίσουν τις μπαταρίες τους» ενόψει της τελικής ευθείας του πρωταθλήματος είχαν στη Νίκη Βόλου. Οι κυανόλευκοι εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι δεν είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις τη περασμένη Κυριακή, με τη τεχνική ηγεσία να παραχωρεί τριήμερο ρεπό (Σάββατο-Κυριακή-Δευτέρα).

Έτσι η επιστροφή στο γήπεδο πραγματοποιήθηκε χθες με εντός έδρας φιλικό απέναντι στη Μεταμόρφωση Βόλου. Σκορ δεν κρατήθηκε αλλά ο κόουτς Ζαφειρούδης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του, μεταξύ των οποίων και στον Αντώνη Σαμαρά που επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά από αρκετό διάστημα.

Με οκτώ αγωνιστικές να απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, οι Βολιώτες φαίνονται αποφασισμένοι να διατηρήσουν μέχρι τέλους τη τρίτη προνομιούχο θέση που θα τους δώσει το εισιτήριο της ανόδου για την Α2. Επόμενος αντίπαλος της Νίκης η ΜΕΝΤ, με τον Γιώργο Ζαφειρούδη να δηλώνει στο «Northbasket»: «Η ΜΕΝΤ το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει «ζωντανέψει». Παρουσιάζει μία συνεχή βελτίωση στην απόδοση της και μετά την εξασφάλιση της παραμονής παίζει πιο ελεύθερα. Είναι φανερό ότι τα παιδιά πλέον έχουν βρει χημεία μεταξύ τους. Σίγουρα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι όπου θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε, για να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι και να επιστρέψουμε με το ροζ φύλλο».

 

Γιώργος Κυπραίος