Εlite League: Δυνατές μονομαχίες για Καβαλά και ΓΣΕ Ελευθερούπολης

148

Κόντρα σε δυο δυνατούς αντιπάλους θα «παλέψουν» η Καβαλά και η ΓΣΕ Ελευθερούπολης καθώς αύριο Σάββατο (22/10) θα αντιμετωπίσουν τον Τρίτωνα και την ομάδα του Παπάγου αντίστοιχα.

Κωνσταντακόπουλος: «Ιστορική ομάδα η Καβάλα, δεν μας «ξεγελάν» οι δύο ήττες»

Ο προπονητής του Τρίτων δηλώνει έτοιμος για την 3η γύρα του πρωταθλήματος, με το δυναμικό του να έχει μια δύσκολη αποστολή κόντρα στην αξιόμαχη και νεανική ομάδα της Καβάλας.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Παίζουμε με την Καβάλα, μια ιστορική ομάδα που απαρτίζεται σε μεγάλο βαθμό στο σύνολο της από νεαρά παιδιά με την εξαίρεση των δύο ξένων που έχει αποκτήσει. Τις δύο πρώτες αγωνιστικές έπαιξε με δύο πολύ καλές ομάδες, το Αγρίνιο και το Ψυχικό και μετρά δύο ήττες. Δεν πρέπει να σταθούμε στις δύο ήττες όμως, γιατί είχε δύσκολο πρόγραμμα. Εμείς θέλουμε να ελέγξουμε το ρυθμό, να βγάλουμε στο γήπεδο αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις τόσο καιρό και δεν θα έχουμε τίποτα να φοβηθούμε».

Όσον αφορά την φιλόδοξη Ελευθερούπολη, δεν θα έχει εύκολο έργο κόντρα στην ανεβασμένη μετά την νίκη κόντρα στο Αγρίνιο για τον θεσμό του Κυπέλλου ομάδα του Παπάγου.

Ο πρόεδρος των γηπεδούχων (ΓΣΕ Ελευθερούπολη), Βασίλης Μουλάκης, έδωσε το δικό του στίγμα για την ερχόμενη αναμέτρηση, ενώ ανέφερε πληροφορίες για το καινούργιο γήπεδο, το οποίο θα ξεκινήσει να κατασκευάζεται τον Μάρτιο.

Ο Βασίλης Μουλάκης είπε:

Για το σαββατιάτικο (22/10) παιχνίδι με τον Α.Σ. Παπάγου: «Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα ο Παπάγος. Εκτός του ότι κερδίζει, δείχνει ότι έχει πολύ ψηλή παραγωγικότητα και δείχνει μια ομάδα που τρέχει και παίζει μπάσκετ, κάτι που πρέπει να το πιστωθεί ο Μιχάλης Κουρής. Θα ‘ναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι για ‘μας».

Για το ποιο θα είναι το «κλειδί» στην αναμέρηση: «Νομίζω ότι η άμυνα θα ‘ναι ένα πάρα πολύ μεγάλο «κλειδί», γιατί δείχνουν και οι δύο ομάδες ότι στην επίθεση είναι πάρα πολύ παραγωγικές. Όποια ομάδα παίξει καλύτερη άμυνα και μπορέσει να κρατήσει τον αντίπαλο χαμηλά θα έχει το προβάδισμα. Εμείς παίζουμε στην έδρα μας, θέλουμε να επιβάλλουμε το ρυθμό μας. Αν κρατήσουμε το ρυθμό που θέλουμε στην άμυνα και μείνουμε στην άμυνα όπως πρέπει δε θα ‘χουμε πρόβλημα. Ο Παπάγος όμως είναι μια πάρα πολύ επικίνδυνη ομάδα που παίζει και χωρίς άγχος, κάτι που είναι πολύ σημαντικό».

Για το όραμα του συλλόγου: «Νομίζω ότι στα δείγματα που έχει δείξει η Ελευθερούπολη όλα αυτά τα χρόνια δείχνει μια συνέπεια σε όλα. Δε δείχνουμε ότι είμαστε μια ομάδα «φωτοβολίδα» που ήρθαμε να κάνουμε το κομμάτι μας. Φέτος το Μάρτιο θα ξεκινήσει το γήπεδό μας να γίνεται, θα κάνουμε ένα υπερσύγχρονο γήπεδο 1.500 θέσεων. Αυτό ήταν απ’ την αρχή το όραμά μας, να φτιάξουμε το γήπεδο και ν’ ανεβάσουμε την ομάδα όσο ψηλότερα μπορούμε. Απ’ τη στιγμή που βλέπουμε ότι μπορούμε να πάμε παραπάνω και έχουμε τα φόντα και τα μέσα να κρατηθούμε, θέλουμε μια ομάδα για την περιοχή που θα πρωταγωνιστεί σε ακόμα ψηλότερο επίπεδο και να ‘χουμε επιτέλους και μια ομάδα υψηλού επιπέδου στην περιοχή».

Για τη στήριξη του κόσμου: «Φέτος ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά, με πάρα πολύ κόσμο στο γήπεδο. Αυτό επιθυμούμε να συνεχίσει, γιατί με όλη αυτή η προσπάθεια που γίνεται αν βλέπεις άδειο γήπεδο δε θέλεις να συνεχίσεις, ενώ αν βλέπεις πολύ κόσμο στο γήπεδο, υγιή κόσμο στο γήπεδο σε ωθεί να συνεχίσεις. Είναι αυτό που έχουμε ονειρευτεί, έτσι όπως θέλουμε το γήπεδό μας».

Για το αν έχουν την πίεση του φαβορί: «Δε μάς πιέζει αυτό, γιατί δεν έχουμε άγχος. Για ‘μας δεν είναι αυτοσκοπός η άνοδος, το ίδιο λέγαμε και πέρυσι. Και φέτος θα κάνουμε την ίδια προσπάθεια χωρίς υπερβολές, θα προσπαθήσουμε να είμαστε στο Final-4 και να διεκδικήσουμε τη νίκη».