«Εύκολο απόγευμα για έναν άκρως εντυπωσιακό ΚΑΟΣ»

432

Από την ιστοσελίδα του ΚΑΟΣ αναδημοσιεύουμε το κείμενο για τον αγώνα της Παρασκευής (07/12) με τον Λαγκαδά: «Η ομάδα μας βρέθηκε σε εξαιρετική ημέρα ενώ αντίθετα ο Λαγκαδάς μόνο για ένα δεκάλεπτο δικαιολόγησε την παρουσία του στην Β’ Κατηγορία. (να υποθέσουμε ότι είχε πολλές απουσίες;)

Ο αγώνας ξεκίνησε με ήπιους ρυθμούς και από τις δύο ομάδες και στο 6’30” το σκορ ήταν ακόμη στο 4-6. Κάπου εδώ η ομάδα μας αποφάσισε να ανεβάσει ρυθμούς για να καθαρίσει τον αγώνα και ο Λαγκαδάς απλά.. εξαφανίστηκε. Για έξι μαρτυρικά για τους αντίπαλους λεπτά ο ΚΑΟΣ έκανε παρέλαση επιθετικά και ύψωσε τείχη στην άμυνα με αποτέλεσμα το δεκάλεπτο να κλείσει στο 9-33. Η ομάδα μας προσέφερε απίστευτο θέαμα σε αυτά τα έξι λεπτά και πέτυχε μάλιστα και το πρώτο της κάρφωμα στη σεζόν!

Το δεύτερο δεκάλεπτο συνεχίστηκε με παρόμοια εικόνα, και παρόλο που ο ΚΑΟΣ κατέβασε ρυθμούς επιθετικά οι αντίπαλοι μας εξακολουθούσαν να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν. Το ημίχρονο έκλεισε με σκορ 15-50.

Και κάπως έτσι μπήκαμε στο τρίτο δεκάλεπτο στο οποίο η ομάδα μας σε μεγάλα κέφια διατηρούσε την διαφορά χωρίς πολλή προσπάθεια κάπου ανάμεσα στο 3x με 4x του σκορ του Λαγκαδά.  Οι αντίπαλοι επέμεναν να σουτάρουν τρίποντα υπό πίεση (χωρίς να έχουν βάλει κανένα πριν το 4ο δεκάλεπτο) και έτσι χωρίς πολλά πολλά το 3ο δεκάλεπτο έκλεισε 22-76.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο ο ΚΑΟΣ έριξε ακόμη περισσότερο την προσπάθεια του, ειδικά στην άμυνα, και επιτέλους ο Λαγκαδάς “άρπαξε” και ξεκίνησε να σκοράρει. Αυτό ήταν και το μοναδικό δεκάλεπτο στο οποίο η αντίπαλη ομάδα στάθηκε στο ύψος της κατηγορίας πετυχαίνοντας 23 πόντους (περισσότερους από ότι σε όλο το υπόλοιπο παιχνίδι..).  Τελικό σκορ 45-86.

Θερμά συγχαρητήρια λοιπόν στην ομάδα μας η οποία εντυπωσίασε και ενθουσίασε όσους είχαν την τύχη να δουν τον αγώνα αυτό από κοντά».