Εφηβικό: Κατοχυρώθηκε η νίκη στη ΧΑΝΘ μετά την αποχώρηση του Ερμή Λαγκαδά

382

Απίστευτα πράγματα καταγγέλλουν ότι συνέβησαν οι άνθρωποι του Ερμή Λαγκαδά στο ματς με τη ΧΑΝΘ για τη δ’ φάση του εφηβικού πρωταθλήματος. Το παιχνίδι δεν ολοκληρώθηκε ποτέ καθώς οι φιλοξενούμενοι αποχώρησαν από το γήπεδο 1,5 λεπτό πριν το τελικό σφύριγμα με το σκορ να είναι 84-59 υπέρ της ΧΑΝΘ. Οι Λαγκαδιώτες έχουν τρομερά παράπονα από τους διαιτητές της αναμέτρησης Φουτζήλα και Παπαρέγκα καθώς όπως ανέφεραν δια του προπονητή τους δεν έχουν ξαναζήσει τέτοια πράγματα.

Συγκεκριμένα τονίζουν ότι ο παίκτης της ΧΑΝΘ  Καλογεράτος ενώ είχε συμπληρώσει πέντε φάουλ δεν αποβλήθηκε αλλά συνέχισε να παίζει. Επίσης αναφέρουν ότι τιμωρήθηκαν με επτά τεχνικές ποινές. Η ομάδα αποχώρησε ύστερα από προτροπή της διοίκησης και αύριο αναμένεται να βγάλουν ανακοίνωση.

Από την άλλη πλευρά οι διαιτητές έγραψαν στο φύλλο αγώνα ότι πράγματι καλαθοσφαιριστής της ΧΑΝΘ από λάθος ένδειξη της γραμματείας μπήκε ξανά μέσα στον αγώνα αλλά δεν σκόραρε και μετά από 3’’ όταν κατάλαβαν το λάθος, βγήκε ξανά έξω. Επίσης καταγγέλλουν ότι προπηλακίστηκαν από τον έφορο του Ερμή Λαγκαδά.

Τα δεκάλεπτα: 26-19, 49-34, 66-50, 84-59. Διαιτητές: Φούντζηλας, Παπαρέγκας.

ΧΑΝΘ (Γκαϊτατζής): Γιαννάκης 12(2), Γκούμας 10(2), Καλογεράτος 18(4), Σαχπατζίδης 14, Σταματέλλος 17(1), Κρίτας 4, Παπαχρήστου 8.

ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ (Πρασσάς): Ζησόπουλος 7(1), Γκόνος 13(2), Καμαριώτης 17(3), Στεφανίδης, Δέτσικας 16, Τσιόγκας 6.