«Ευχαριστώ πολύ Northbasket»

1064

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Intersport Basketball camp που πραγματοποιήθηκε με συνεργασία του Απόλλωνα Καλαμαριάς με την TNBA GREECE.

Ανάμεσα στους μικρούς αθλητές που έζησαν την εμπειρία ήταν και ο Θανάσης Φουδούλης, ο οποίος κέρδισε την υποτροφία του Northbasket.gr.

«Έζησα μια αξέχαστη εμπειρία. Διασκέδασα, έκανα νέους φίλους μα πάνω από όλα έμαθα πολλά καινούργια πράγματα για το basket που τόσο μου αρέσει.

Έμαθα πως το basket δεν είναι μόνο ένα συναρπαστικό άθλημα αλλά μπορεί να γίνει τρόπος ζωής! Έμαθα από τον coach Adam ότι αν θέλω να κατακτήσω ένα στόχο στη ζωή μου πρέπει να δίνω το 100% από την αρχή, όπως και στο basket!

Έμαθα καινούργιες ασκήσεις άμυνας. Μου άρεσαν επίσης τα καρφώματα του coach Adam και θέλω πολύ όταν μεγαλώσω να καταφέρω να καρφώνω κι εγώ σαν αυτόν.

Αισθάνομαι ότι έγινα καλύτερος παίκτης αυτές τις τέσσερις ημέρες, και ανυπομονώ του χρόνου (θα πάω οπωσδήποτε) να ξαναδώ τους φίλους μου, τον coach Adam και όλους τους coach του Intersport Camp», ανέφερε σε e-mail που μας έστειλε ο ίδιος.