Ευχαριστήρια ανακοίνωση

439

Το Δ.Σ του Μ.Ε.Α.Σ  ΦΑΛΗΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ,   σας ευχαριστεί από καρδιάς για την ανταπόκριση στο κάλεσμα μας που συνέβαλλε στην τεράστια επιτυχία του πρώτου μας party ,  παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Ήταν σχεδόν όπως τα περιμέναμε , άψογο μαγαζί με καταπληκτική θέα , απίστευτοι μουσικοί παραγωγοί , πολύς και ποιοτικός κόσμος . Με όλα αυτά τα δεδομένα μαζί , η επιτυχία φαινόταν προδιαγεγραμμένη.

Το μόνο που δεν είχαμε υπολογίσει  , ήταν να βρέξει , μόνο εκείνη την ημέρα στην Θεσσαλονίκη μέσα στο καλοκαίρι , και μόνο στο κρίσιμο χρονικό διάστημα μεταξύ 20:30 -22:30 όπου θα ξεκινούσε  ο κύριος όγκος των καλεσμένων.

Παρ΄ όλα αυτά ,  παρότι η βροχή  , απέτρεψε πάρα πολλούς ,αφού ακύρωναν κρατήσεις τελευταία στιγμή λόγω του καιρού ,  το πρώτο party του συλλόγου μας , χάρη στην δική σας στήριξη , στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία , καθώς περισσότερα απο 450 άτομα , χόρευαν ασταμάτητα έως τις πρώτες πρωινές ώρες , υπό την μουσική χημεία  των  ανεπανάληπτων dj Κώστα Ζαρταλούδη και   Ξένιας Δασκαλοπούλου ,  ατενίζοντας όλη την πόλη απο το υπέροχο μαγαζί του ομίλου.

Ευχαριστούμε το μαγαζί για την φιλοξενία και όλους εσάς απο καρδιάς για την στήριξη  , μας δίνεται ηθική αλλά και συνάμα οικονομική  δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας διότι  στους τόσο δύσκολους οικονομικά καιρούς όπου οι επιχειρήσεις κλείνουν η μία πίσω από την άλλη , φανταστείτε πόσο δύσκολο είναι να επιβιώσουν σύλλογοι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα , όπου προσφέρουν τις παροχές τους αφιλοκερδώς χωρίς καμία οικονομική βοήθεια από το κράτος.

Μοναδικά μας οικονομική ενίσχυση  , είναι η έμμεση εισροή εσόδων διαμέσου τέτοιου είδους εκδηλώσεων όπου δεν θα τολμούσαμε να διοργανώνουμε πόσο μάλλον  σε τόσο μεγάλης χωρητικότητας μαγαζιά εάν δεν ήμασταν εκ προοιμίου σίγουροι για την αγάπη  που μας περιβάλλετε και ότι αναγνωρίζετε την προσπάθεια και το έργο μας.

Ελπίζουμε να περάσατε , όσο υπέροχα , όσο και εμείς

Μην πετάξετε τα αποκόμματα για την κλήρωση και ενημερωθείτε στο www.northbasket.gr για τα αποτελέσματα της κλήρωσης που θα διεξαχθεί στα γραφεία του συλλόγου μας ,στην οδό  αετοράχης 34 , την δευτέρα 20.06.11 και ώρα 18:00 . 

Χαρά μας να παραβρεθείτε στην κλήρωση.

Ρωτήστε πωε μπορείτε να  προμηθευτείτε λαχνό αξίας 5 ευρώ και να είστε εσείς ο τυχερός για  1000€ μετρητά

Οι λαχνοί έχουν αρίθμηση από το 000 – 999 .

Για να υπάρχει απόλυτη διαφάνεια και να αποφευχθεί ο παραμικρός ..πονηρός λογισμός δεν θα γίνει κλήρωση από εμάς , αλλά ο νικητής θα εξαρτάται  από  τα αποτελέσματα της κλήρωσης του κρατικού παιχνιδιού πρό-το .

Έτσι δικαιούχος των 1000 ευρώ , θα είναι ο κάτοχος του λαχνού , όπου το τριψήφιο νούμερο ,του, θα συμπίπτει με τα τρία τελευταία νούμερα του αριθμού του πρό-το , στην 1210 κλήρωση της Κυριακής 14.08.11

Ανεξαρτήτως του αριθμού των λαχνών που θα πουληθούν από εμάς , οι πιθανότητες σας είναι πάντα ίδιες για κάθε λαχνό που αποκτάτε αφού δεν θα γίνει κλήρωση από εμάς συνεπώς δεν αυξομειώνονται οι πιθανότητες ανάλογα με των αριθμό των συνολικά πωληθέντων λαχνών.

Έτσι οι πιθανότητες σας είναι πάντα 1/1000 για κάθε λαχνό που αποκτάτε  , και μεγαλώνουν μόνο εάν πάρετε παραπάνω λαχνούς όπου και μαθηματικά μεγαλώνετε το ποσοστό σας για επιτυχία αφού κάνετε κτήμα σας και άλλους τριψήφιους συνδυασμούς , άρα έχετε 2/1000 , 3/1000 , ……ν /1000 πιθανότητες.

Να έχουμε υγεία  και πρώτα ο Θεός , θα τα ξαναπούμε εκτός αγωνιστικών χώρων τους πρώτους φθινοπωρινούς μήνες. 

Να είστε όλοι καλά  – Και πάλι ευχαριστούμε.

Καλό καλοκαίρι.

Πληροφορίες  – εγγραφές : 6972 900 900.

Με τιμή – 0 πρόεδρος – Κουνταρδάς Μιλτιάδη;