Ευχαρίστησε τον Αρκαδικό ο Καραμαλέγκος

667

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Ύστερα από τέσσερα χρόνια, έφτασε η ώρα να κλείσει ένας πολύ σημαντικός κύκλος για μένα, αφού αποχωρώ από τον Αρκαδικό. Για τέσσερα χρόνια η Τρίπολη ήταν το σπίτι μου και θέλω να ευχαριστήσω άπαντες και τον καθέναν ξεχωριστά γι’ αυτό.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τη διοίκηση που ήταν δίπλα μου, τους προπονητές που συνεργάστηκα, τους συμπαίχτες μου, όλο το προσωπικό, τους ανθρώπους που έτρεχαν συνεχώς για να μην μας λείψει τίποτα, τους γιατρούς και τους φυσιοθεραπευτές που μας φρόντιζαν καθημερινά και όλο το φίλαθλο κοινό που με έκανε να νιώσω ένας από εκείνους!

Θα ήθελα όμως να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον πρόεδρο της ομάδας, τον κ. Μιχάλη Σμυρνιώτη για ό,τι έκανε για εμένα αλλά και για τον τρόπο που μου συμπεριφέρθηκε από την πρώτη μέρα. Είμαι σίγουρος πως θα συνεχίσει να παλεύει για την ομάδα και το καλό της!

Σε αυτά τα τέσσερα χρόνια έκανα πολλούς φίλους, πρόσωπα που θα κρατήσω για πάντα στην καρδιά μου! Έχω τις καλύτερες αναμνήσεις, οι στιγμές που ζήσαμε με κορυφαία την άνοδο στην Α1, θα είναι στιγμές που δεν θα φύγουν ποτέ από το μυαλό και την καρδιά μου!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!”.

https://northbasket.gr/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%AF%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CE%BB%CE%AD%CE%B3%CE%BA%CE%BF-%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%AC/