Ετοιμος ο ξενώνας του ΕΑΚ Μίκρας

588

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ε.Δ του Εθνικού Γυμναστηρίου Μίκρας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, ότι παρέλαβε διοικητικά στις 03/05/2011 τον Αθλητικό ξενώνα και πλέον απομένει να δρομολογηθούν οι διαδικασίες των διαγωνισμών για τον εξοπλισμό τόσο των εσωτερικών όσο και των εξωτερικών χώρων.
Έτσι Αθλητικοί, Πολιτιστικοί, Εκπαιδευτικοί, Επιστημονικοί, Τουριστικοί, φορείς θα μπορούν μέσα σε ιδανικές συνθήκες διαμονής και διατροφής να προγραμματίσουν αθλητικές προετοιμασίες, ημερίδες, συνέδρια, ποικίλους τουριστικούς προορισμούς, σεμινάρια σχολών προπονητών κ.λ.π.
Ενημερωτικά σας αναφέρουμε ότι ο Αθλητικός ξενώνας της Μίκρας  αποτελείται από  ημιυπόγειο, ισόγειο, πρώτο και δεύτερο όροφο. Ο πρώτος  και ο δεύτερος όροφος αποτελούνται  από 15 δωμάτια ο καθένας, με μπάνιο και προθάλαμο  (τα δέκα είναι 22τ.μ. και τα πέντε 17 τ.μ.το καθένα)
Στο ημιυπόγειο βρίσκονται οι χώροι σεμιναρίων, TV , αίθουσα συνεδρίων 80 ατόμων, φουαγιέ , χώροι προσωπικού με αποδυτήρια, τουαλέτες,  καθώς  και αποθήκες.
Στο ισόγειο  βρίσκονται οι χώροι υποδοχής (reception), κοινόχρηστοι χώροι υγιεινής,  εστιατόριο, κουζίνα, καφετερία (μπαράκι) και καθιστικό  με  προέκταση ημιυπαιθρίων  χώρων.
Συνολικά δηλαδή ο ξενώνας περιλαμβάνει 30 δωμάτια, εστιατόριο, αίθουσα συνεδρίων, καφετερία, TV, αίθουσα συσκέψεων, και δυνατότητα φιλοξενίας 70-90 άτομα .
Η Ε.Δ του Ε.Γ Μίκρας έχοντας υπόψη τις δυσκολίες της οικονομικής συγκυρίας που περνά η πατρίδα  και όλη η κοινωνία μας, σχεδιάζει το κόστος της λειτουργίας του Αθλητικού ξενώνα για διαμονή και διατροφή να το καλύψει με πολύ ελκυστικές  και προσιτές τιμές για όλους.

Για το Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΕΝΤΗΛΙΔΗΣ