Ερμής Λαγκαδά: Συγχαρητήρια ανακοίνωση σε αγωνιστικό τμήμα και κόσμο

432

Η επίτευξη του στόχου της παραμονής μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, έχει επιφέρει ανακούφιση και ικανοποίηση στον Ερμή Λαγκαδά.

Το ρίσκο που πήρε η διοίκηση το καλοκαίρι με το να δημιουργήσει ένα μικρό μπάτζετ, με ένα κράμα έμπειρων και νεαρών καλαθοσφαιριστών απέδωσε καρπούς. Με πρωτοστάτη τον Σάββα Ηλιάδη συνεπικουρούμενου από τους Κέκελη και Αναγνωστόπουλο, τους νεαρούς Καμαριώτη, Πλιούκα, Λευκαδίτη, Καϊκλή, Ονάσογλου, αλλά και τους παλιούς Γκαμούρα, Παρίτση, Τρούλιαλη, Νησιώτη, έφεραν εις πέρας το στόχο που είχαν θέσει.

Ωστόσο η δύναμη της έδρας έδωσε για άλλη μια χρονιά μεγάλη ώθηση στην ομάδα. Ο φίλαθλος κόσμος του Λαγκαδά έδωσε δυναμικό παρών και ώθησε την ομάδα στις νίκες. Η διοίκηση της ομάδας στα πλαίσια της παραμονής στη κατηγορία εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Το Δ.Σ. του Ερμή Λαγκαδά με πολύ μεγάλη ικανοποίηση εκφράζει τα συγχαρητήρια σε τεχνικό τιμ και αθλητές του Ερμή για την επίτευξη του στόχου ο οποίος ωστόσο θα ήταν ακόμη πιο δύσκολος αν δεν υπήρχε ο εκπληκτικός φίλαθλος κόσμος του Λαγκαδά ο οποίος για άλλη μια φορά κατέκτησε δικαίως τον τίτλο του M.V.P. της ομάδας».