Ερμής Λαγκαδά: Και επίσημα… Πέρκος

513

Η διοίκηση του Ερμή Λαγκαδά, κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας ανακοίνωσε την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Στέφανο Πέρκο, όπως και την ενίσχυση του τεχνικού τιμ με τον Δημήτρη Γεροφώτη.

Αναλυτικά το τι αναφέρουν οι ανακοινώσεις:

-«Ο Ερμής Λαγκαδά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Στέφανο Πέρκο, ο οποίος και θα είναι ο επικεφαλής του τεχνικού επιτελείου της ομάδας για την επόμενη σεζόν».

-«Ο Ερμής Λαγκαδά ανακοινώνει την συνεργασία με τον Δημήτρη Γεροφώτη ο οποίος θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Στέφανου Πέρκου στον πάγκο της ανδρικής ομάδας ενώ παράλληλα θα αναλάβει και το εφηβικό τμήμα του Ερμή. Ο Δημήτρης Γεροφώτης την τελευταία 2ετία διετέλεσε προπονητής της Χαλκηδόνας την οποία και οδήγησε στην Β’ Εθνική ενώ κατά το παρελθόν έχει διατελέσει βοηθός προπονητή στο Πανόραμα και τη Θέρμη στην Β’ Εθνική».

Στα υπόλοιπα νέα και συγκεκριμένα όσον αφορά το μεταγραφικό σχεδιασμό, έχει αποφασιστεί τη προσεχή σεζόν να πορευτούν με ένα ρόστερ έξι ανδρών και έξι εφήβων. Κάτι που σημαίνει ότι οι Καμαριώτης, Γκόνος, Ζησόπουλος και Δέτσικας αναμένεται να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.