Ερμής Λαγκαδά: Ανανεώνει ο Ξουρίδας

260

Τη Δευτέρα αναμένεται να ολοκληρωθεί η ανανέωση της συνεργασίας με τον Τάκη Ξουρίδα και τον Δημήτρη Γεροφώτη (άμεσος συνεργάτης του). Το θέμα θεωρείται κάτι παραπάνω από τυπικό καθώς και οι δύο πλευρές επιθυμούν τη συνέχιση της συνεργασίας. Άλλωστε η έλευση του Ξουρίδα στον πάγκο του Ερμή συνέβαλε τα μέγιστα στην εύκολη παραμονή της ομάδας και στην επί πλέον ανάδειξη των μεγάλων ταλέντων του Ερμή.

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του προέδρου του Ερμή κου Δημήτρη Χρηστίδη σε τοπικό μέσο: “Από τη συνεργασία μας με τον Τάκη Ξουρίδα είμαστε εντυπωσιασμένοι. Χαιρόμαστε που επέστρεψε στην ομάδα μας ένας μεγάλος προπονητής και δάσκαλος για όλα τα ταλαντούχα παιδιά της ομάδας. Ελπίζω ότι τη Δευτέρα θα συμφωνήσουμε οριστικά στη συνέχιση της συνεργασίας μας που δεν σας κρύβω ότι επιθυμία όλων στον Ερμή είναι αυτή να συνεχιστεί για πολλά χρόνια”.

Ωστόσο σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθεί από πλευράς διοίκηση ο προγραμματισμός και το διαθέσιμο μπάτζετ για την επόμενη χρονιά ύστερα από συνάντηση του προέδρου της ομάδας με τον τιμ μάνατζερ κο Βασίλη Πρασσά και τον γενικό αρχηγό της ομάδας κο Γιώργο Πιρελλή.

Πάντως είναι σχεδόν σίγουρο ότι η ομάδα θα προσπαθήσει να διατηρήσει τη φιλοσοφία που εφαρμόζει την τελευταία 3ετία με την προώθηση κι άλλων νέων αθλητών. Επιθυμία όλων είναι η παραμονή του Καμαριώτη για τον οποίο ωστόσο υπάρχει δέσμευση να αξιολογηθούν όλες οι προσφορές που θα έρθουν στην ομάδα. Ίδια διάθεση υπάρχει και για τους λοιπούς νέους όπως ο Καλογιαννίδης, ο Ιωακειμίδης, ο Πλιούκας που αποτέλεσαν βασικά στελέχη της περσινής χρονιάς. Δεδομένη θεωρείται και η προώθηση των εφήβων Πιλκούδη και Στεφανίδη στην πρώτη ομάδα ενώ στο ρόστερ της ομάδαας θα υπάρξουν κι άλλα νεαρά παιδιά.

Βέβαια δεν είναι τυχαίο ότι ο πρώτος αθλητής που ανανέωσε από την περσινή ομάδα ήταν ο αρχηγός Μπάμπης Παρίτσης ο οποίος και θα ηγηθεί της φετινής προσπάθειας. Τον Παρίτση αναμένεται να στελεχώσουν τουλάχιστον 3-4 έμπειροι αθλητές ενώ το υπόλοιπό ρόστερ θα διαμορφωθεί από τους υπάρχοντες νέους και εφήβους της ομάδας.