Επιτυχημένο το καμπ του Προμηθέα (vid.)

585

Με μεγάλη επιτυχία έκλεισε το διεθνές καλοκαιρινό καμπ μπάσκετ του Προμηθέα σε συνεργασία με την Νορβηγική ακαδημία μπάσκετ Nesodden IF, το οποίο έλαβε μέρος από τις 28 Ιουλίου έως 1 Αυγούστου 2014. Στο καμπ συμμετείχαν συνολικά 80 παιδιά εκ των οποίων 15 από Νορβηγία και 65 από την ακαδημία του Προμηθέα και άλλες ομάδες ανά την Ελλάδα.

Σκοπός του καλοκαιρινού καμπ για νέα παιδιά, ήταν η εκμάθηση και η συναναστροφή με παιδιά διαφορετικής κουλτούρας, ο ευγενής συναγωνισμός, η έννοια της συνεργασίας και η δημιουργία νέας φιλίας, μέσα από το παιχνίδι και την ομαδική προσπάθεια αποκτώντας εμπειρίες που θα τους συντροφεύουν για όλη τους τη ζωή.

Κατά την διάρκεια του καμπ παρευρέθηκε ο γνωστός ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Μίσσας για να προπονήσει όλους τους συμμετέχοντες με σκοπό την διδαχή των μυστικών του μπάσκετ. Επίσης στο καμπ συμμετείχε ο προπονητής της ανδρική ομάδας του Προμηθέα Μάκης Γιατράς και ο παίκτης του Προμηθέα Γιάννης Ντίμπ, ώστε να μοιραστούν με τους μικρούς συμμετέχοντες τις γνώσεις και εμπειρίες που έχουν αποκτήσει από την συμμετοχή τους σε υψηλό επίπεδο.

Στην διάρκεια αυτών των ημερών υπήρξε άριστη συνεργασία μεταξύ των παιδιών και των δύο ακαδημιών και δόθηκαν υποσχέσεις για περαιτέρω μελλοντική συνεργασία.

 

Πηγή: pelop.gr