Επιτυχημένα φιλικά για το μίνι αγοριών του Πρωτέα Βούλας στη Θεσσαλονίκη (pics)

344

Την πρώτη της φιλική αναμέτρηση στην Θεσσαλονίκη έδωσε η ομάδα μίνι αγοριών του Πρωτέα με αντίπαλο τα Αστέρια στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή το πρωί του Σαββάτου (01/02) όπου και ηττήθηκε με 44-31.

Πριν την αναμέτρηση ο Πρωτέας βράβευσε τον Θεόδωρο Ροδόπουλο, υπεύθυνο των ακαδημιών Αστέρια.

Τα δεκάλεπτα: 12-12, 22-18, 32-28, 44-31.

proteas voulas-asteria

Εμφανώς καλύτερη και με μεγαλύτερη όρεξη από ότι στην πρωινή αναμέτρηση με τα Αστέρια, η ομάδα μίνι αγοριών του Πρωτέα νίκησε το απόγευμα του Σαββάτου (01/02) τον Μαντουλίδη με 59-56, σε μια αναμέτρηση όπου δεν κρατήθηκε επίσημα χρόνος και σκορ, ενώ παίχτηκε μπάσκετ περίπου 5 δεκαλέπτων.

Το παιχνίδι είχε ρυθμό, ταχύτητα, δίχως πολλές διακοπές για φάουλ και από τις δύο ομάδες και πραγματικά το ευχαριστήθηκαν τόσο οι αθλητές , όσο και όσοι βρέθηκαν στο κλειστό των εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη.

proteas-mantoulidis

Σε ένα παιχνίδι φιλικό που δεν κρατήθηκε επίσημα χρόνος και σκορ, αλλά που είχε διάρκεια σχεδόν 70 λεπτών, η ομάδα μίνι του Πρωτέα ηττήθηκε με 89-71 από την αντίστοιχη του Άρη.

Πολύ καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες με καλές ενέργειες σε άμυνα και επίθεση, η ομάδα του Άρη ξεκίνησε καλύτερα το ματς προηγήθηκε με 16-2, όμως η ομάδα του Πρωτέα επέστρεψε ισοφάρισε, αλλά και προσπέρασε σχεδόν με την συμπλήρωση 55 λεπτών με 64-60, λίγο η κούραση από τα συνεχόμενα ματς και τις μετακινήσεις, αλλά και οι πολλοί παίκτες που έπερεπε να πάρουν χρόνο συμμετοχής, ήρθε η ήττα με 89-71, απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα.

Ο Πρωτέας πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τον Άρη, βράβευσε τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης για τα 100 χρόνια παρουσίας του, ενώ θέλει να ευχαριστήσει θερμά για την φιλοξενεία τους την Αμερικανική Γεωργική Σχολή και την ακαδημία Αστέρια, τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη και την ομάδα μπάσκετ, όπως και τον ιστορικό σύλλογο του Άρη.

proteas-aris

vraveusi