Επιστροφή Χατζούλη στον Αίαντα Ευόσμου

439

Πλήρη ανατροπή δεδομένων είχαμε τις τελευταίες ημέρες στον Αίαντα Ευόσμου καθώς επήλθε ολική αλλαγή τόσο σε θέμα διοικητικό όσο και σε θέμα… προπονητικό. Πιο συγκεκριμένα, ο Βασίλης Τέντσος επέστρεψε στα κοινά του συλλόγου αναλαμβάνοντας να καθοδηγήσει τους “κόκκινους” εκτός των τεσσάρων γραμμών.

Εντός αυτών, όμως, τα ηνία θα έχει και πάλι ο κόουτς Γιάννης Χατζούλης, ο οποίος επιστρέφει στον Εύοσμο μετά από διάλειμμα… μερικών εβδομάδων. Ο έμπειρος τεχνικός διαδέχεται τον Δημήτρη Νικολαϊδη, ο οποίος είχε πάρει το χρίσμα από τον Νίκο Χατζηβρέττα (σ.σ.: αποστασιοποιείται σε πρώτη φάση).

Έτσι, στο στρατόπεδο του Αίαντα Ευόσμου επιστρέφουν… στα παλιά στοχεύοντας στη δημιουργία μίας άκρως ανταγωνιστικής ομάδας, η βάση της οποίας θα αποτελείται από παίκτες του περσινού ρόστερ.

Ήδη, ο Φοίβος Γυμνόπουλος ήρθε σε συμφωνία με τους “κόκκινους” για ανανέωση της συνεργασίας τους απορρίπτοντας την άκρως δελεαστική πρόταση που του κατέθεσαν τόσο ο Αριστοτέλης Φλώρινας (Γ’ Εθνική) όσο και άλλοι σύλλογοι της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Πηγή: basketblog.gr