Παραίτηση Τσελεμπή απο την Δόξα Ελπίδος

391

Με την παρακάτω επιστολή ο Κώστας Τσελεμπής ανακοίνωσε την παραίτηση του απο το παιδικό τμήμα της Δόξας Ελπίδος Ευόσμου:

«Μετά λύπης μου στις 07-09-12 αναγκάστηκα να υποβάλω την παραίτηση στη διοίκηση της ομάδας από προπονητής του παιδικού τμήματος. Ως προπονητής επί 17 χρόνια δεν δέχτηκα ποτέ επεμβάσεις και μικροσκοπιμότητες. Πάντα ήμουν  εκεί που με χρειάζονταν η ομάδα  Στο ανδρικό τμήμα όπου παρέλαβα την ομάδα στη ένατη θέση και την παρέδωσα στην τέταρτη. Στο εφηβικό καταβάλαμε με τους νεαρούς παίκτες μεγάλη προσπάθεια ώστε να στηρίξουμε το ανδρικό τμήμα. Και σε άλλες εκδηλώσεις της ομάδος πάντα ήμουν πολύ κοντά.
Τέλος άφησα τελευταίο το προπαιδικό-παιδικό τμήμα όπου μέχρι και πρότινος ήμουν προπονητής. Αισθάνομαι την υποχρέωση από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω αυτά τα παιδιά που ένα χρόνο δουλεύαμε ασταμάτητα χωρίς διακοπή και ονομαστικώς.  Ευχαριστώ τους Γονιδέλη Γ, Χατζηαναγνώστου Δ, Τζορμπατζόγλου Ν, Τάσσιο Α, Ιτσκο Α, Μαλάτο Α. , Κώστογλου Κ, Πουρή Γ, Μποδητσόπουλο Α, Μερτζανόπουλο Β, Καλόγηρο Β, Γκατζιόλη Θ και τους εύχομαι καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα.
Επίσης ευχαριστώ όλους τους παίκτες του εφηβικού για την στήριξη  στην  πορεία του ανδρικού τμήματος και φυσικά δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω τον κύριο Καλφαλίδη Βασίλη για την προσπάθειες να διευκολύνει όλους μας σε αυτή την ομάδα. Αγαπητέ Βασίλη είσαι από τους ανθρώπους που με πίστεψες όσον αφορά τους νεαρούς παίκτες, εύχομαι όλα να πάνε όπως πρέπει».