Επιστολή διαμαρτυρίας του προπονητή των παίδων του Αγ. Αθανασίου Σάκη Ηλιάδη

474

Δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή που λάβαμε από τον προπονητή της παιδικής ομάδας του Αγίου Αθανασίου, Σάκη Ηλιάδη με αφορμή τη διαιτησία του χθεσινού (25/11)  αγώνα με αντίπαλο την Χαλκηδόνα:

«Το σημερινό παιχνίδι των παιδικών ομάδων Αγ. Αθανασίου-Χαλκηδόνας με αναγκάζουν να στείλω την εξής επιστολή διαμαρτυρίας ως προς το πρόσωπο του διαιτητή του παιχνιδιού (κας) Τζίμα.

Μετά από την ενασχόληση με το άθλημα ενεργά  από το 1989 αδιάκοπα μεχρι σήμερα και λόγω της αγάπης προς το άθλημα πάνω απ’ όλα προσπαθώ να διδάξω στους παίκτες μου σεβασμό και ήθος απέναντι στους αντίπαλους παίκτες και διαιτητές και νομίζω όλοι αυτοί που ασχολούμαστε με παιδιά αυτό πρέπει να κάνουμε.

Η δουλειά του διαιτητή είναι λειτούργημα (κυρία) Τζίμα και όταν ζητάς σεβασμό πρέπει να τον δείχνεις και προς τους παίκτες και τους προπονητές. Αν δεν θέλετε να διαιτητεύετε παιδικό πρωτάθλημα να το δηλώσετε στον σύνδεσμο σας παρά να αφήνεται συνεχώς το σκληρό παιχνίδι(μόνο από την μια πλευρά)γιατί θέλατε να  φτάσετε νωρίς στο σπίτι σας.

Δυστυχώς μετά τα σημερινά μεθοδευμένα γεγονότα και την εμπάθεια της εν λογω (κύριας) προς το σωματείο και ας είχε να κάνει και με παιδιά δεκατεσσάρων ετών με οδηγούν στην απόφαση μου να μην ενασχοληθώ με τα αναπτυξιακά προγράμματα  της ΕΚΑΣΘ που λόγω της αγάπης προς το άθλημα συμμετείχα τα τελευταία τρία χρόνια πάντα αφιλοκερδώς…..

Επίσης  μετά από συνεχείς παρουσίες  στα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΘ, της ΕΚΑΣΧ  και της Γ’ Εθνικής,  μετά λύπης  να ανακοινώσω ότι είναι η τελευταία μου χρόνια στο άθλημα είτε σαν προπονητής είτε σαν παίκτης, γιατί σε αυτό το άθλημα που χάρισε τόσες χάρες κάποιοι θέλουν να διώχνουν τα παιδιά από το γήπεδο και να ξέρει η (κυρία)Τζίμα ότι τον σεβασμό δεν τον απαιτείς τον κερδίζεις.

Υ.Γ. Θέλω να ευχαριστήσω παρόλα αυτά το σωματείο της Χαλκηδόνας για την φιλοξενία».