Επιστολή Διαμαρτυρίας Καλαθοσφαιριστών ΟΣΕΚΚ

422

Δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή-διαμαρτυρία απο τους αθλητές καλαθοσφαίρισης με καρότσι.

Έχοντας αισίως φτάσει στο τέλος Φεβρουαρίου του 2012 δεν έχουμε ακόμα επίσημη ενημέρωση για διεξαγωγή πρωταθλήματος. Τα γνωστά κόλπα των μικρών πληροφοριών και των μεγάλων υποσχέσεων πέφτουν βροχή τελευταία, όπως συνέβη το περασμένο φθινόπωρο.

Η εμφανής αδιαφορία και η καταγέλαστη αδυναμία της ομοσπονδίας να ολοκληρώσει το πρωτάθλημα του 2011 είναι η αιτία που ο ο οπρογραμματισμός μας ως αθλητές να έχει καταστραφεί, κάνουμε μια ακόμα προετοιμασία μέσα σε έξι μήνες.
Σε ένα άθλημα που ο ρυθμός ανάπτυξης του σε όλη την Ευρώπη δείχνει να είναι ραγδαία ανοδικός έχετε καταφέρει εδώ να είναι μηδενικός, αν όχι αρνητικός. Ίσως έχετε βάλει σκοπό να διασύρετε το μπάσκετ με καρότσι. Έχετε σίγουρα καταφέρει να το αντιμετωπίζουν με βαριεστιμάρα οι πρωταγωνιστές του. Οι ερανικού τύπου εκδηλώσεις σας κούρασαν και το κοινό που συνήθως αγκαλιάζει το άθλημα και το χώρο μας γενικότερα. Αυτό θα σταθεί εμπόδιο στην όποια προσπάθεια των σωματείων, κυρίως περιφερειακών, να αναδειχθούν και προσελκύσουν ανθρώπους που σοβαρά θα ασχοληθούν με τον χώρο και θα
βοηθήσουν στην πρόοδό του. Στα χέρια σας ως Δ.Σ. της ΟΣΕΚΚ κρατάτε αυτή την ώρα μια απλή επιστολή διαμαρτυρίας που όμως υποκρύπτει το θυμό και την αγανάκτηση μας, περιμένουμε από εσάς πυγμή, απαντήσεις και συμπεριφορά που να μας αξίζει ως αθλητές και ανθρώπους.