Επιστολή διαμαρτυρίας απο τον Αισχύλο Ωραιοκαστρου

221

Επειδή προφανώς η σοβαρότητα και η ανάγκη να τηρήσουμε στάση σεβασμού προς το άθλημα καθ ‘ αυτό , ερμηνεύεται ως αδυναμία , είναι καιρός να μπουν τα πράγματα στη θέση τους .
Η ομάδα μας , έδωσε έναν αγώνα ορόσημο , για την ουσιαστική κατάληψη της πρώτης θέσης . Έναν αγώνα , πριν την τέλεση του , διαφήμιση για το ερασιτεχνικό μπάσκετ της Θεσσαλονίκης . Το φανέρωνε εξ άλλου η βαθμολογία και των δύο ομάδων . Π.ΟΞ. και Αισχύλος , μόνοι πρώτοι και ισόβαθμοι . Τελικά στο τέλος έμεινε μόνο η λεζάντα αλλά και η πικρία . Όχι για την δίκαια ήττα . Αλλά για το άδικο χάσιμο της διαφοράς του πρώτου αγώνα .
Δεν έχουμε ανάγκη από διαφήμιση . Δεν έχουμε ανάγκη από δημοσιότητα . Δεν έχουμε ανάγκη από συμπάθειες . Αλλά δεν θέλουμε εμπάθειες .
Η ομάδα μας χθες ( 08/03 ) βράδυ , έχασε από έναν δυνατό , συγκροτημένο και καλύτερο αντίπαλο με σκορ 82 – 64 . Η αντιμετώπιση όμως από το διαιτητικό δίδυμο πολύ άσχημη . Χάσαμε ξεκάθαρα , αλλά δεν χάσαμε ισόνομα και τη διαφορά ( handicap ) του πρώτου αγώνα . Βήματα κάναμε , αλλά όχι μόνο εμείς . Flopping κάναμε, αλλά όχι μόνο εμείς . Ξύλο όμως δεν παίξαμε και ούτε πρόκειται να παίξουμε , όσο και αν φάγαμε . Όπως επίσης , σωστά δεχθήκαμε τεχνικές ποινές . Δεν έπρεπε να διαμαρτυρηθούμε για την άδικη αντιμετώπιση μας . Αλλά δεν έπρεπε να δεχθούμε μόνο εμείς .
Δεν θα κρυφτούμε πίσω από δικαιολογίες και δεν θα << στρουθοκαμηλίσουμε >> . Κάναμε λάθη , που θα διορθωθούν , γιατί πολύ απλά στην ομάδα μας , είναι ανεπίτρεπτα . Η φετινή μας προσπάθεια χρειάζεται περισσότερο από ποτέ τη συσπείρωση και την ενότητα . Το στόχο και το όραμα μας , δεν μπορεί να το σταματήσει μια απρόσμενη ήττα . Την προσπάθεια μας για προστασία των ήδη κεκτημένων ( handicap ) , καμία διαιτησία .

Υ.Γ. 1 Αξίζουμε τον σεβασμό των πάντων , όπως επιδεικνύουμε τουλάχιστον τον ίδιο σεβασμό προς τους πάντες .

Υ.Γ.2 Όπως ένα μωρό μόνο του , προσπαθεί να ορθοποδήσει χωρίς βοήθεια , έτσι και εμείς . Δεν θέλουμε βοήθεια , αλλά ούτε και τρικλοποδιές .

Ξέρετε τι λέμε στην τελική ;;;;; Μια κακή διαιτητική μέρα ήταν . Δεν πειράζει . Καλή καρδιά 💗💗 💗 . Μας ενώνει το μπάσκετ 🏀🏀🏀 και μόνο .

Υπογράφων : ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΙΟΥ