«Επεσε η αυλαία» στην ακαδημία Future Stars-Φωτορεπορτάζ

793

Το Σάββατο 14 Ιουνίου 2014 με μια όμορφη εκδήλωση «έπεσε η αυλαία» για μια ακόμη πετυχημένη χρονιά της ακαδημίας “Future Stars. Η γιορτή λήξης της Ακαδημίας πραγματικά εντυπωσίασε τους πάντες όσους την παρακολούθησαν από κοντά αλλά και όσους είδαν εικόνες μέσω του τύπου.
Η παρουσία των παιδιών ήταν καταπληκτική, οι γονείς και το κοινό τους καμάρωναν και τους ενθάρρυναν τη ώρα των διαγωνιστικών παιχνιδιών και οι εξέχοντες καλεσμένοι μας ενθουσιάστηκαν με το επίπεδο των μικρών αθλητών.
Στους νικητές των διαγωνιστικών παιχνιδιών δόθηκαν σαν έπαθλα, αναμνηστικά T-Shirts, μετάλλια, ενώ και οι 45 αθλητές-αθλήτριες της Ακαδημίας στο τέλος πήραν δίπλωμα συμμετοχής και σοκολάτες. Η γιορτή έκλεισε με τον καθιερωμένο και αναμενόμενο διαγωνισμό “free Throw Knock Out” μεταξύ γονέων ολοκληρώνοντας μια πετυχημένη χρονιά.

Δηλώσεις Γιάννη Πολίτη & Θανάση Κυρκούση: «Εκ μέρους μας ευχαριστούμε δημόσια όλους τους γονείς που για άλλη μια φορά έδωσαν το δυναμικό παρόν τους και γέμισαν με την παρουσία τους το κλειστό γήπεδο του Φοίνικα, δείχνοντας έμπρακτα ότι, αφενός είναι πάντα κοντά στην ακαδημία και κατ΄ επέκταση κοντά στα παιδιά τους και αφετέρου για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν αυτά τα δύο χρόνια.
Προσπαθούμε και καταφέρνουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών τους, με βασικό στόχο και σκοπό της πολύχρονης προσπάθειάς μας να φέρουμε τα παιδιά πιο κοντά στο μπάσκετ και γενικότερα πιο κοντά στον αθλητισμό, ο οποίος, σε κάθε περίπτωση, πρέπει να έχει κοινωνική όψη και περιεχόμενο. Η ακαδημία μας αυτά τα δύο χρόνια έχει αποδείξει εμπράκτως ότι αποτελεί ένα ζωντανό κύτταρο στον αθλητισμό της ευρύτερης περιοχής του δήμου Καλαμαριάς. Κι έτσι θα συνεχίσουμε…»
Οι υπεύθυνοι προπονητές της ακαδημίας Γ. Πολίτης & Θ. Κυρκούσης θέλουν να ευχαριστήσουν τους χορηγούς και τους υποστηρικτές της ακαδημίας (“Alana” coffee bar, “Anna sport”, “ION”, «Fregio Gelateria”, “Dufas coffee station”, “Car Sound Center”, “Food Plaza”, “Σεραφίνο”, KYANA”, “Wilson”, για την αμέριστη βοήθεια που μας παρείχαν.
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον coach Δημήτρη Νικολαΐδη για την παρουσία του στην Γιορτή της ακαδημίας μας, ο οποίος τιμήθηκε για την πολύχρονη προσφορά του στο basketball της Θεσσαλονίκης.
Καλό καλοκαίρι σε όλους, ραντεβού τον Σεπτέμβρη για… ακόμη περισσότερο μπάσκετ!!!

DSC04350[3] DSC04352[4] DSC04354[4] DSC04367[3] DSC04422[3] DSC04433[3] DSC04445[3] DSC04447[3] DSC04452[3]