Επειγουσα ανακοινωση απο εοκ

423

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΛΗΞΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ:

Από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης υπενθυμίζεται στα σωματεία ότι ύστερα από την τροποποίηση του Κανονισμού Μεταγραφών, που έγινε στη Γενική Συνέλευση των σωματείων της 9ης Μαρτίου 2011, την 31η Οκτωβρίου λήγει η προθεσμία των ελεύθερων παλαιών αθλητών ή αποδεσμευμένων εφήβων, να ενταχθούν σε σωματεία με τη δυνατότητα να αγωνισθούν την περίοδο 2011 – 2012.

Μετά την ημερομηνία αυτή (31/10) οι αθλητές που θα εντάσσονται στο δυναμικό των ομάδων θα έχουν την δυνατότητα να αγωνισθούν την επόμενη αγωνιστική περίοδο (2012 – 2013).

Οι λόγοι που ώθησαν τους εκπροσώπους των σωματείων της Ε.Ο.Κ. σ’ αυτήν την απόφαση ήταν η αλλοίωση που επέφερε στα πρωταθλήματα, η μέχρι και την περίοδο της τελικής φάσης των πρωταθλημάτων, εγγραφή αποδεσμευμένων εφήβων ή ελεύθερων παλαιών αθλητών σε ομάδες.

Επισημαίνουμε ότι τα γραφεία της Ε.Ο.Κ. θα παραλαμβάνουν αιτήσεις εγγραφής ελεύθερων παλαιών αθλητών ή αποδεσμευμένων εφήβων μέχρι και την 31η Οκτωβρίου 2011. Μετά από αυτή την ημερομηνία οι ελεύθεροι παλαιοί ή έφηβοι αθλητές που θα εντάσσονται σε ομάδες, θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα πρωταθλήματα της περιόδου 2012 – 2013
Από την Ε.Ο.Κ.