Επένδυση με Βασιλείου για τον Παναθλητικο Συκεών

230

Ο Παναθλητικός Συκεών καλωσορίζει στην οικογένεια του την Πηνελόπη Βασιλείου (15 ετών, γενν:2005, 1.88, Power Forward).

Η Πηνελόπη που αγωνιζόταν στον Απόλλων Πτολεμαίδας, είναι διεθνής με την Εθνική Παγκορασίδων και στον Παναθλητικό θα συναντήσει δύο συμπαίκτριες της στην Εθνική, την Σοφία Σταματάκη και την Κατερίνα Αντωνιου.

Η ταλαντούχα αθλήτρια θα ενισχύσει την φροντ λαιν των κορασίδων αλλά και των νεανίδων του συλλόγου, ενώ θα συμμετέχει και σε προπονήσεις της γυναικείας ομάδας.

Σημαντικό ρόλο στην απόφαση της έπαιξε η μόνιμη μετακόμιση της οικογένειας στη Θεσσαλονίκη όπου σπουδάζει και η αδερφή της.
..
🎙Στις πρώτες της δηλώσεις τόνισε: «Όταν αποφασίσαμε να μετακινηθούμε μόνιμα στη Θεσσαλονίκη με την αδερφή μου, είχα ως πρώτη επιλογή τον Παναθλητικό που είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα στο γυναικείο μπάσκετ και γνωρίζω πόσο καλή δουλειά κάνει και στα αναπτυξιακά τμήματα. Σίγουρα αποτέλεσε κίνητρο και οι φετινές υψηλές βλέψεις της ομάδας αλλά και το ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανάπτυξης που εφαρμόζει ο σύλλογος. Το σημαντικότερο βέβαια ρόλο στην απόφαση μου έπαιξε ο τρόπος που προσέγγισαν εμένα και την οικογένεια μου οι άνθρωποι της ομάδας τους οποίους και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον»