ΕΟΝΘ – ΠΑΟΔ: Ντέρμπι από τα παλιά με νικητή τον ΕΟΝΘ

510

Ένας σπουδαίος αγώνας διεξήχθη απόψε στο κλειστό της Πυλαίας, ανάμεσα στις 2 ιστορικές ομάδες του ΕΟΝΘ και του ΠΑΟΔ, με τον ΕΟΝΘ να παίρνει εν τέλει το ροζ φύλλο αγώνα.

Ο αγώνας ήταν ντέρμπι με όλη τη σημασία της λέξης καθ’όλη τη διάρκεια του και οι δύο ομάδες έδειξαν τον καλύτερο τους εαυτό. Το ημίχρονο έληξε με τη διαφορά να βρίσκεται στους 3 πόντους. Παρότι στο τέταρτο δεκάλεπτο η ομάδα του ΠΑΟΔ πέρασε μπροστά στο σκορ, δεν κατάφερε να πάρει την νίκη.

Ο Γιώργος Παπαβασιλείου του ΠΑΟΔ ήταν ο πρώτος σκόρερ του αγώνα με 21 πόντους με 4 τρίποντα , ενώ ο Πέτρος Τσαπάρας με 19 πόντους με 2 τρίποντα του ΠΑΟΔ και ο Καραγεβρέκης του ΕΟΝΘ με 19 πόντους ακολούθησαν στο σκοράρισμα. Παράλληλα και ο  Γιάννης Κατσαντώνης με 13 πόντους κράτησαν ψηλά επιθετικά την ομάδα του ΠΑΟΔ.

Ο συγκεκριμένος αγώνας ήταν κι ο τελευταίος του πρωταθλήματος και η διοίκηση του ΠΑΟΔ εύχονται στον ΕΟΝΘ καλή επιτυχία στα Play off ανόδου.

Δεκάλεπτα: 23-20 , 36-33 , 54-46, 69-66

Διαιτητές: Θρασυβουλίδης-Λόλι

ΕΟΝΘ (Γκουντινας – Τσάφαρης):  Μηδιάτης 10, Καλαιτζίδης 8, Παπαδόπουλος 14, Νιγοέλης, Αποστολίδης 5(1), Καραγεβρέκης 19, Νικολαίδης 8, Σαμαράς 2

ΠΑΟΔ (Τσαπάρας Θ.):  Παπαδόπουλος 8(2), Παυλίδης 2, Τσαπάρας Π 19(2), Κατσαντώνης 13, Καρράς , Τζαντζίδης , Παπαβασιλείου 21(4)