ΕΟΚ: Στο πλευρό του Βαγγέλη Λιόλιου ο Δημήτρης Αγγελόπουλος

168

Ο Δημήτρης Αγγελόπουλος θα βρίσκεται στο πλευρό του Βαγγέλη Λιόλιου για τις επερχόμενες εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος.

Όπως έκανε γνωστό, ο για χρόνια διοικητικός ηγέτης της ομάδας του Ίκαρου Καλλιθέας, Δημήτρης Αγγελόπουλος, θα βρεθεί στο πλευρό του Βαγγέλη Λιόλιου στις επερχόμενες εκλογές της ΕΟΚ.

Η ανακοίνωση:

Αγαπητοί φίλοι ήμουν πάντα αντίθετος με την συμμετοχή μου στα κοινά, από μικρή ηλικία ασχολούμαι με το άθλημα που λατρεύω και τον αθλητισμό γενικότερα. Πριν από λίγο, συμπεριλαμβανομένης και της άθλιας κατάστασης που έχει περιέλθει το ελληνικό μπάσκετ, ένας φίλος με έπεισε για μία και μοναδική φορά να ασχοληθώ με τα διοικητικά της Ελληνικής Ομοσπονδίας, θέτοντας το θέμα της πλήρους αποσύνθεσης του μπάσκετ.

Το όνομά του είναι Βαγγέλης Λιόλιος, ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας και παράγοντας του μπάσκετ με τεράστια αγάπη στην ανάπτυξη των υποδομών. Με τρεις κύριους άξονες κοινών απόψεων:

α. προτεραιότητα ο αξιόπιστος σύλλογος, χωρίς αυτόν δεν υπάρχει μπάσκετ.
β. δημιουργία τμήματος εθελοντών μηχανικών και χορηγών για τη δημιουργία κλειστών γυμναστηρίων σ όλη την Ελλάδα.
γ. αναπτυξιακό που αρμόζει σε μια μπασκετική Ελλάδα,με εντελώς νέα πρωτοποριακά προγράμματα.

Προσωπικά είτε εκλεγώ είτε όχι θα στηρίξω την προσπάθεια του Βαγγέλη Λιόλιου και θα συμμετέχω ενεργά στη δημιουργία τουλάχιστον, αρχικά 100 κλειστών γηπέδων σε όλη την Ελλάδα, κύρια σε σχολικούς χώρους.

Στηρίξτε την προσπάθειά μας, σε κάθε περίπτωση μια νέα ημέρα ανατέλλει. Σας ευχαριστώ πολύ“.