Εξι μεταγραφές για την ΑΕΕ Τούμπας

648

Η ομάδα της ΑΕΕ Τούμπας προχώρησε σε έξι νέες προσθήκες παικτών για την νέα σεζόν.Επίσης η διοίκηση ήρθε σε συμφωνία με έναν νέο χορηγό που θα στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας τη νέα σεζόν.
Η ιστοσελίδα της ομάδας αναφέρει:

Στόχος επιτεύχθη… την τελευταία εργάσιμη μέρα πριν Διοίκηση και Προπονητικό Τιμ αναχωρήσουν για διακοπές, η ΑΕΕΤ ολοκλήρωσε τις εκκρεμότητές της και έκλεισε τα ανοιχτά μέτωπα…

Μεταγραφές

Μετά από ένα δίμηνο σκληρών (και όχι τόσο σκληρών) διαπραγματεύσεων, η ομάδα μας ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ανακοινώνει τις έξι προσθήκες στο ρόστερ της για την επόμενη χρονιά. Με τη σειρά που συμφώνησαν, άλλοι από τον Ιούνιο και άλλοι πριν λίγο, παίκτες της ΑΕΕΤ θα είναι οι Θάνος Χαριστός (34, PF), Νίκος Ξουρίδας (20, PG), Δημήτρης Νυφαντής (21, SG), Δημήτρης Τάσσος (21, PG), Γιάννης Γουβιάς (22, PF) και Γιάννης Αναγνωστάκης (21, SF), από τους οποίους ο 1ος πέρισυ αγωνιζόταν στην κατηγορία μας με τους Αμπελόκηπους, ο 2ος στον Μακεδονικό και οι υπόλοιποι τέσσερις (όλοι με καταγωγή από την Ήπειρο) στον Ήφαιστο. Τους καλωσορίζουμε όλους και τους επιφυλάσσουμε μια χρονιά γεμάτη συγκινήσεις (εντός και εκτός γηπέδου).

 

Χορηγία

Αν και οι καιροί είναι δύσκολοι, υπάρχουν πάντα άνθρωποι που βοηθάνε, βάζοντας το χέρι στην τσέπη για να ενισχύσουν την προσπάθειά μας. Οι άνθρωποι της παγωτοβιομηχανίας ΚΡΙ-ΚΡΙ είναι από αυτούς και εμείς το λιγότερο που έχουμε να κάνουμε είναι να κοσμήσουμε τη φανέλα μας με το λογότυπο της εταιρίας (και το ψυγείο της ομάδας με κυπελλάκια – αφού η τροπαιοθήκη είναι άδεια).

Γήπεδο

Για 6η χρονιά η ΑΕΕΤ θα έχει ως έδρα το ΔΑΚ Τριανδρίας, καθώς σήμερα αναρτήθηκε στο διαδίκτυο η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης, με την οποία εγκρίθηκε η δωρεάν παραχώρηση του γηπέδου στην ομάδα μας για αγώνες και προπόνηση. Όσοι βέβαια θέλουν να πιστεύουν ότι το Δημοτικό Συμβούλιο και η απόφασή του μπορεί εύκολα να φιλοξενηθεί πλησίον της βουβωνικής τους χώρας, ας πιάσουν το τραγούδι σε Λα Μινόρε….

Καλές μας διακοπές και ραντεβού στην προετοιμασία, η έναρξη της οποίας έχει οριστεί για τις 20 Αυγούστου στο ΔΑΚ Τριανδρίας (έστω και με κλειδαρά).