Εξάδα ανανεώσεων για της γυναικες του ΑΡΗ

272

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το τμήμα Μπάσκετ Γυναικών ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας τους με έξι αθλήτριες οι οποίες αποτέλεσαν τον «κορμό» της ομάδας στη σεζόν που τελείωσε.

Ο λόγος για τις Εύα Νάστου, Αναστασία Σλούκα, Κατερίνα Μαρίνη, Δέσποινα Παπαϊωάννου, Μαριλένα Κασαπίδη και Ραφαέλα Στεργάκη.

Οι δηλώσεις των αθλητριών

Εύα Νάστου: «Η χρονιά τελείωσε κάπως ανορθόδοξα. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να παίξουμε τον αγώνα των μπαράζ ώστε να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε την άνοδο στην Α1. Τα συναισθήματα είναι ανάμικτα. Υγεία να έχουμε πάνω απ’ όλα. Θα κάνω το καλύτερο που μπορώ. Προσωπικά, χωρίς τις συμπαίκτριές μου δεν υπήρχε περίπτωση να έχω την παρουσία που είχα στην περσινή σεζόν. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Αναστασία Σλούκα: «Οι άνθρωποι του συλλόγου συμπεριφέρθηκαν με σεβασμό και επαγγελματισμό όλη τη χρονιά, παρά τις δυσκολίες που εμφανίστηκαν. Συζητώντας για την επόμενη σεζόν και βλέποντας ότι η προσπάθεια και οι στόχοι για τον ΑΡΗ παραμένουν ίδιοι, μου ήταν εύκολο να πάρω την απόφαση να μείνω στην ομάδα και την επόμενη χρονιά προσφέροντας τα μέγιστα από την πλευρά μου για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Κατερίνα Μαρίνη: «Χαίρομαι πολύ που για ακόμη μια χρονιά θα αγωνίζομαι με την φανέλα του ΑΡΗ. Εύχομαι υγεία κυρίως και δύναμη σε όλη την ομάδα για την επερχόμενη χρονιά».

Δέσποινα Παπαϊωάννου: «Είμαι πολύ χαρούμενη που συνεχίζω για ακόμη μια χρόνια στο ΑΡΗ. Οι άνθρωποι που στελεχώνουν την ομάδα είναι καθημερινά δίπλα μας. Ελπίζω να έχουμε μια παραγωγική χρόνια με υγεία πετυχαίνοντας τους στόχους μας».

Μαριλένα Κασαπίδη: «Είμαι πολύ χαρούμενη που ανανεώνω και που για δεύτερη χρονιά θα αγωνιστώ με τη φανέλα του ΑΡΗ. Ευελπιστώ να είναι μια καλή χιονιά για όλους μας με υγεία και επιτυχίες».

Ραφαέλα Στεργάκη: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που και την επόμενη αθλητική σεζόν θα αγωνίζομαι στην ομάδα του ΑΡΗ. Είμαι σίγουρη ότι με ομαδική προσπάθεια, αγώνα και επιμονή και με γνώμονα το καλό κλίμα που επικρατεί μεταξύ όλων των συντελεστών της ομάδας και των συμπαικτριών μου, θα διατηρήσουμε και την επόμενη χρονιά την ομάδα σε υψηλό επίπεδο. Τέλος, θα ήθελα να εκφράσω και τις ευχαριστίες μου στους κόουτς κ.κ. Συρόπουλο και Τσαμπούρη, για τη στήριξη και τις πολύτιμες συμβουλές τους. Ιδιαίτερα στον κ. Συρόπουλο για την αθλητική καθοδήγηση που μας προσφέρει και την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου».