Ενισχύθηκε σημαντικά ο Ποσειδώνας Μηχανιώνας

954

Μεταγραφές ουσίας έκανε ο Ποσειδώνας Μηχανιώνιας για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Συγκεκριμένα, κράτησε τον περυσινό κορμό της ομάδας, αδελφοί Αγλαμίση, Περδίκας, Χαριζάνης, αδελφοί Κούρογλου ενώ μάλλον θα συνεχίσει εκτός απροόπτου και ο Μπάφας ενώ η Διοίκηση με την τεχνική ηγεσία του Γ. Χατζόπουλου, ο οποίος παραμένει και τη νέα χρονιά στο τιμόνι των « Ψαράδων», και με στόχο την ανανέωση του ρόστερ η οποία θα γίνει εφαλτήριο για την μελλοντική επάνδρωση της ανδρικής ομάδας, προχώρησε σε στοχευμένες κινήσεις ουσίας και ενίσχυσε σαφώς το σωματείο τόσο κάτω από την ρακέτα όσο και στην περιφέρεια.

Ο λόγος της ενίσχυσης φυσικά είναι για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτητικές και δύσκολες συνθήκες του πρωταθλήματος της Α΄ΕΚΑΣΘ αφού όλες οι ομάδες έκαναν εντυπωσιακές μεταγραφές και προβλέπεται ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα φέτος αφενός, αφετέρου να πρωταγωνιστήσει και στο πρωτάθλημα Νέων.

Αποκτήθηκαν οι: Σταφυλάς Β. από Βεργίνα ελεύθερος (2.00, φόργουορντ), Φωτιάδης Ιορδ. από Ζέφυρο ελεύθερος (1.85 , γκαρντ), επέστρεψαν από την Αναγέννηση Επανομής ο Καρούλης Δ. (1.95, γκαρντ) και ο Δεμίρογλου Θεοδ. (1.86, πλέι μέικερ) όπου – ο τελευταίος – θα ενισχύσει και την ομάδα Νέων του συλλόγου μαζί με το Γ. Παπαδόπουλο (1.80 πλέι μέικερ με τη μορφή υποσχετικής) από τον Αχιλλέα Περαίας.

«Μεταγραφή» μπορεί να θεωρηθεί και ο Π. Αγριόπουλος (1.93, σούτινγκ γκαρντ) αφού είναι πλέον αθλητής του Ποσειδώνα (ελεύθερος).