Ενισχύεται σημαντικά η Lokomotiv Kuban.

700
Jan 8, 2017; Brooklyn, NY, USA; Brooklyn Nets guard Isaiah Whitehead (15) brings the ball up court against Philadelphia 76ers in the third quarter at Barclays Center. Sixers win 105-95. Mandatory Credit: Nicole Sweet-USA TODAY Sports

Η Lokomotiv Kuban συνεχίζει το εξαιρετικό της recruiting και μετά τους Vitaly Fridzon, Moustapha Fall, Dorell Wright, Mateusz Ponitka, Jamel McLean και JaJuan Johnson, κλείνει και τον Isaiah Whitehead που επιλέχθηκε στο νούμερο 42 του 2016 NBA Draft από τους Jazz. Ο 23χρονος PG ανταλλάχθηκε αμέσως στους Nets, με τους οποίους στις δυο σεζόν του στο NBA μέτρησε 7.2 πόντους με 2.4 rebounds και άλλες τόσες assists σε 20.5 λεπτά συμμετοχές ανά παιχνίδι. Διαθέτει αρκετά καλά πόδια και πολύ δουλεμένο σώμα με δυνατά άκρα, οπότε για την Ευρώπη κρίνεται ως (αισθητά) above average στον τομέα της αθλητικότητας. Δεν φέρει άλλωστε άδικα το ψευδώνυμο “κυκλώνας”.
Είχαμε ξαναμιλήσει για την ομάδα του Sasa Obradovic και για το όλο οικοδόμημα που στήνεται φέτος στο Krasnodar και είχαμε εστιάσει στο στόχο της ρώσικης ομάδας, ο οποίος προφανώς και δεν είναι άλλος από την άμεση επιστροφή στη Euroleague.
Πλέον φαίνεται πως λίγους μήνες πριν ξεκινήσει η σεζόν ’18-’19, αποτελεί μάλλον το νούμερο 1 φαβορί για την κατάκτηση του Eurocup.
Θα την παρακολουθούμε στενά…
(Via Fundamentals)