Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων λόγω …έρωτα!

287

Με 11 παίκτες έμεινε η ολυμπιακή ομάδα της Βραζιλίας στο μπάσκετ καθώς η Ιζιάν Κάστρο Μάρκες παραβίασε τον εσωτερικό κανονισμό της ομάδας φέρνοντας τον …καλό της στο ξενοδοχείο. Διαβάστε για ποιο λόγο είχε αποκλειστεί και από το Πεκίνο!

 

Ακριβά πλήρωσε τον …έρωτα  η Ιζιάν Κάστρο Μάρκες καθώς ούτε λίγο είτε πολύ της κόστισε τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου!

Η 29χρονη, που διαπρέπει με τη φανέλα των Ατλάντα Ντριμ στο WNBA, αποκλείστηκε από την ολυμπιακή ομάδα της Βραζιλίας στο μπάσκετ χωρίς να έχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Ο λόγος; Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ξένα Μέσα, η Μάρκες παραβίασε εσωτερικό κανονισμό της ομάδας φέρνοντας τον καλό της σε ξενοδοχείο στη γαλλική πόλη Λιλ όπου βρίσκεται η αποστολή της ομάδας για να προετοιμαστεί για τους Αγώνες.

Ο επικεφαλής της ολυμπιακής ομάδας της Βραζιλίας ρωτήθηκε σχετικά, χωρίς να επιβεβαιώσει αλλά ούτε και να αρνηθεί τις κατηγορίες για την παίκτρια. ”Η απόφαση είναι οριστική. Δεν πρόκειται να σας πω τον λόγο. Η ομάδα έχει κανόνες και παραβιάστηκαν”, αρκέστηκε να πει ο Χορένσια Μαρκάρι.

Νωρίτερα, η μπασκετική ομοσπονδία της χώρας είχε εκδώσει ανακοίνωση αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι παραπέμφθηκε στον επικεφαλής της ολυμπιακής ομάδας ”λόγω πειθαρχικού παραπτώματος”.

Πλέον η Βραζιλία θα κατέβει στο τουρνουά με 11 παίκτριες καθώς η Μάρκες δεν μπορεί να αντικατασταθεί από τη στιγμή που δεν βγήκε νοκ-άουτ λόγω τραυματισμού.

Να σημειωθεί ότι η 29χρονη έχασε και του Αγώνες του 2008 καθώς είχε αρνηθεί να μπει στην παράταση ενός αγώνα για το προολυμπιακό τουρνουά. Η Βραζιλία κατάφερε να πάρει την πρόκριση για το Πεκίνο τερματίζοντας εκεί 11η.

Πηγη:www.sport24.gr