Εκοψε την πίτα ο Αχιλλέας Τριανδρίας

946

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας των αγωνιστικών τμημάτων και της Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης του Α.Π.Σ. ΑΧΙΛΛΕΑΣ Τριανδρίας.Πλήθος κόσμου , γονείς φίλοι και το σύνολο των αθλητών και αθλητριών της Ακαδημίας αλλά και των αγωνιστικών τμημάτων παρευρέθησαν στο Κλειστό Γυμναστήριο της Δημοτικής Κοινότητας Τριανδρίας και συμμετείχαν σ’ αυτήν τηνόμορφη γιορτή του μπάσκετ και της νεολαίας .
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Καρούμπης Αντώνιος , ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τριανδρίας κ. Καραγιαννίδης Γεώργιος , ο Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τριανδρίας κ. Παπαγεωργίου Δημήτριος , ηΚοινοτική Σύμβουλος κα Παύλου Σοφία, η Διευθύντρια της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προστασίας του Πολίτη κα Ματζάρη Ιωάννα, ο Γεν. Αρχηγός του Συλλόγουκ. Πετρουλάκης Δημήτριος , ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.Θ. κ. Γιάννης Παπαγιαννάκης.
Επίσης παρευρέθηκαν οι κ.κ. Τσίτσκαρης Γιώργος, οι κ.κ. Καρατζολίδης Τάκης, Κουγιουμτζίδης Θανάσης της Αθλοργάνωσης .
Επίσης την εκδήλωση τίμησε ο Πρόεδρος της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. κ. Βane Prelevic .
Τιμήθηκε ο Προπονητής της Ανδρικής ομάδας του Π.Α.Ο.Κ. Κ. ΣΟΥΛΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ για την πολύχρονη και σημαντική προσφορά του στο άθλημα της Καλαθοσφαίρισης.
Επίσης τιμήθηκαν οι κ.κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΝΙΔΗΣ ειδικός χειρούργος Ορθοπεδικός και παλιός Καλαθοσφαιριστής του Συλλόγου για την ανιδιοτελή προσφορά του στο Σύλλογο και η ομάδα Εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού «ΟΙ ΣΑΜΑΡΕΙΤΕΣ» και ο Αρχηγός τους κ.ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΡΩΙΜΟΣ και οι Ιατροί μέλη της ομάδας, η οποία προσφέρει ανιδιοτελώς ιατρική κάλυψη στους αγώνες καλαθοσφαίρισης του Συλλόγου .
Επίσης παρευρέθηκαν οι Καλαθοσφαιριστές του Π.Α.Ο.Κ. DANTE STIGGERS και ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ οι οποίοι μίλησαν στα παιδιά και μοίρασαν αυτόγραφα στους μικρούς fans .
Τιμήθηκαν οι αθλητές των τμημάτων Καλαθοσφαίρισης του Συλλόγου οι οποίοι πέτυχαν την είσοδό τους σε Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και ήταν οι εξής :
1.ΤΣΕΣΜΕΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Τ.Ε.Φ.Α.Α. Θεσσαλονίκης
2.ΜΑΡΓΑΡΙΤΙΑΔΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣ Πληροφορική Ιωαννίνων
3.ΑΛΟΥΠΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ Στατιστική Σάμου
4.ΜΕΡΚΕΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ζωικής Παραγωγής Θεσσαλονίκης
5.ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Λογιστική Σερρών
Η εκδήλωση περιελάμβανε αγώνες επίδειξης καλαθοσφαίρισης από τα τμήματα ΣχολήςΑγοριών και Κοριτσιών γεννηθ. 2002 έως 2005του Συλλόγου .
Επίσης περιελάμβανε κοπή της καθιερωμένης πίτας των τμημάτων Καλαθοσφαίρισης αλλά και των γονέων , κλήρωση πλούσιων δώρων και πολλών εκπλήξεων για τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες .
Τέλος η οικογένεια της Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης του Αχιλλέα Τριανδρίας μετατρέποντας την κοινωνική ευαισθησία σε πράξη αγάπης, συγκέντρωσε κουβέρτες και τρόφιμα για τους άστεγους της πόλης μας , τα οποία παρέδωσε ο Γενικός Αρχηγός του Συλλόγου κ. Πετρουλάκης Δημήτριος στον Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Θεσσαλονίκης κ. Καρούμπη Αντώνιο και την Διευθύντρια της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προστασίας του Πολίτη κα Ματζάρη Ιωάννα. Όλα τα υλικά θα δοθούν στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Θεσσαλονίκης ώστε να διευκολυνθεί όσο αυτό είναι δυνατόν η διαβίωση των αστέγων της πόλης μας σε κτίρια του Δήμου τα οποία θα φιλοξενούν αυτούς τους συνανθρώπους μας οι οποίοι αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα ακόμη και επιβίωσης τους .
Το Δ.Σ. , ο υπεύθυνος προπονητής της Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης , οι προπονητές των τμημάτων της Ακαδημίας και των αγωνιστικών τμημάτων, αισθάνονται της υποχρέωση να ευχαριστήσουν τους χορηγούς της εκδήλωσης και τις εταιρίες καθώς και τις κυρίες και κυρίους που συνέδραμαν σε δώρα και διάφορα υλικά για τους άστεγους αλλά και σε δώρα για τη λαχειοφόρο αγορά των τμημάτων :
Κατ’ αρχάς όλους τους γονείς και τους φίλους του Συλλόγου για την προσφορά κουβερτών και τροφίμων για τους άστεγους της πόλης μας .
Την εταιρεία επαγγελματικών ειδών κομμωτικήςΚΥΑΝΑ και τον κ. Γιάννη Βασιλειάδη για τα πλούσια δώρα που προσέφερε .
Τα σούπερ μάρκετς ΜΑΣΟΥΤΗΣ και τον κ. Φυλακτό Απόστολο για τη χορηγία 50 συσκευασιών απορρυπαντικού για τα ρούχα για τους άστεγους της πόλης μας .
Την εταιρεία υλικών καθαριότητας S&D και τον κ. Γεωργακάκη Γεώργιο για την προσφορά υλικών καθαριότητας για τους άστεγους της πόλης μας .
Την εταιρεία ΑΘΛΟΡΓΑΝΩΣΗ και τους κ.κ. Καρατζολίδη Τάκη και Κουγιουμτζίδη Θανάσηγια την προσφορά δώρων.
Τον κ. Παναγιωτόπουλο Στάθη για την προσφορά χυμών .
Το Κουρείο του κ. Κυριάκου Μιχαλάκη για την ευγενική του προσφορά.
Το Βιβλιοπωλείο του κ. Κωνσταντίνου Κουδιγκέλη για την προσφορά δώρων.
Το βιβλιοπωλείο SCRIPTA για την προσφορά δώρων.
Το βιβλιοπωλείο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ για την ευγενική προσφορά του .
Την εταιρεία ποδηλάτων ACTION BIKE CLUBκαι τον κ. Γιώργο Παπαγεωργίου για την προσφορά ενός ποδηλάτου για την λαχειοφόρο αγορά του Συλλόγου .
Την εταιρία αθλητικών ειδών PEAK και τον κ. Μισαηλίδη Γεώργιο για την προσφορά δώρων για τους αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου.
Τα καταστήματα αθλητικών ειδώνΧΑΡΑΤΣΑΡΗΣ SPORT και τον κ. Χαρατσάρη Σοφοκλή για την προσφορά δώρων για τους αθλητές και αθλήτριες αλλά και για την λαχειοφόρο αγορά του Συλλόγου .
Το κατάστημα ανδρικών ρούχων EPONYMO και την κα. Ντάκη Μάγδα .
Τα καταστήματα κινητής τηλεφωνίαςΓΕΡΜΑΝΟΣ και την κα Στέλλα Μπουγιουκλή για την προσφορά δώρων για την λαχειοφόρο αγορά του Συλλόγου.
Την κα Λαζαρίδου Σοφία για την προσφορά δώρων για την λαχειοφόρο αγορά του Συλλόγου.
Το νυχτερινό κέντρο ΜΟΥΣΕΣ εν Χορώ για την προσφορά δώρων για την λαχειοφόρο αγορά του Συλλόγου.
Τα ξενοδοχεία EGNATIA HOTELS SPA και τον κ. Λευτέρη Μπουτσιούκη την προσφορά δώρων για την λαχειοφόρο αγορά του Συλλόγου.