ΕΚΑΣΧ: Δεύτερη θέση για τον Διγενή Λακκωματος

211

Μια πετυχημένη χρονια για την ομάδα μας χτες έλαβε τέλος κατακτώντας την 2η θέση στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΧ . Μια χρονιά άκρως επιτυχημένη για εμάς μιας και η νεοσύστατη ομάδα μας στην πρώτη της χρόνια βρέθηκε να διεκδικήσει το πρωτάθλημα από την ιστορική ομάδα του Π.Ο.Μουδανιων , έχοντας κατακτήσει την 3η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και αποκλείοντας στα ημιτελικά την ομάδα “MBA” με δύο στις δύο νίκες . Εμείς από την πλευρά μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συντελεστές που μας βοήθησαν σε αυτήν την προσπαθεια από τους coach κ. Σιμεντζη και τον κ. Κασαπιδη τους δύο συμπαίκτες μας που πήραν μεταγραφή τον χειμώνα κ. Κωνσταντινίδη και τον κ. Σακκοράφα Κ. Για όλη την προσπάθεια που έκαναν στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος αλλά και όλους τους παίκτες που μείναμε ενωμένοι μέχρι το τέλος και καταφέραμε κάτι μοναδικό για εμάς .
Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ σε όλους τους χορηγούς που μας στήριξαν σε μια δύσκολη εποχή βγάζοντας μας στολές και ιματισμό για την ομάδα .
Τέλος θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας που από την αρχή μας πίστεψε και ήταν πλάι μας σε κάθε αγώνα .

*Οι προπονήσεις της ακαδημίας μας συνεχίζονται κανονικά υπό την επίβλεψη του κ. Θαλασσινού στις προγραμματισμένες ώρες που υπάρχουν καθόλη την χρονιά