ΕΚΑΣΘ:Πρόσκληση των μελών σε συνέλευση

668

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.ΚΑ.Σ.Θ. στη συνεδρίασή του της 15 Φεβρουαρίου 2012, αποφάσισε να ορίσει την Τακτική του Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012 και ώρα 18:00 στην Αίθουσα Σεμιναρίων του Ε.Γ. Μίκρας, σύμφωνα με τα άρθρα 15 και 27 του καταστατικού της με σκοπό την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Τα θέματα της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης είναι τα εξής:

Εκλογές Προέδρου, Γραμματέα και Πρακτικογράφου της Γενικής Συνέλευσης

Λογοδοσία του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής
Ψηφοφορία για την έγκριση ή μη του απολογισμού και απαλλαγή του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου
Εκλογή (3) τριών μελών της εφορευτικής επιτροπής των αρχαιρεσιών
Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη (15) δεκαπέντε τακτικών και (5) αναπληρωματικών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και (3) τριών τακτικών και ενός αναπληρωματικού μέλους της Εξελεγκτικής Επιτροπής.
Οι υποψηφιότητες (προτάσεις τακτικών σωματείων) για κάθε θέση τακτικού ή αναπληρωματικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής θα πρέπει να υποβληθούν, όπως ορίζει το άρθρο 15 του καταστατικού μέχρι και το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:00 στα γραφεία της Ένωσης (Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο, Τέρμα Αγ. Δημητρίου (Κτίριο 2, 2ος όροφος).

Τα Τακτικά Σωματεία – Μέλη της Ε.ΚΑ.Σ.Θ. που δεν έχουν ορίσει αντιπροσώπους τους Τακτικό ή Αναπληρωματικό, ή επιθυμούν να αντικαταστήσουν αυτούς που είχαν ορίσει, πρέπει να τους γνωστοποιήσουν με έγγραφό τους στην Ένωση μέχρι και το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012 στις 15:00 στα γραφεία της Ένωσης (Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο, Τέρμα Αγ. Δημητρίου (Κτίριο 2, 2ος όροφος) όπως προβλέπουν τα άρθρα 15 & 27 του καταστατικού.

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία, όπως προβλέπει το άρθρο 28 του καταστατικού, η Γενική Συνέλευση θα συνέλθει ξανά την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012 και 18:00 στην Αίθουσα Σεμιναρίων του Ε.Γ. Μίκρας, χωρίς άλλη πρόσκληση.