Εθνική: Πετάει για Λονδίνο

335

Για το Λονδίνο αναχωρεί σήμερα (24/05) το μεσημέρι η εθνική των γυναικών προκειμένου να πάρει μέρος σε διεθνές τουρνουά που αρχίζει αύριο ενόψει της προετοιμασίας της για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2015. Στο τουρνουά που θα γίνει στην πόλη Γκίλφορντ εκτός από την Ελλάδα θα πάρουν μέρος Μ.Βρετανία, Γερμανία και Ισραήλ.

Μιλώντας για τους αγώνες η Τούλα Καλέντζου ανέφερε: «Βρισκόμαστε στο στάδιο της προετοιμασίας. Πάμε στην Αγγλία για τα πρώτα φιλικά, καθώς τόσο καιρό παίζαμε κάποια ματς προπονητικού χαρακτήρα με ανδρικές ομάδες. Τώρα θα βγουν τα πρώτα συμπεράσματα. Θα μπούμε στους ρυθμούς που πρέπει και στόχος μας σε αυτά τα πρώτα παιχνίδια είναι να κερδίσουμε όσο περισσότερα πράγματα μπορούμε. Θέλουμε να βελτιώσουμε στο επόμενο διάστημα κάποια στοιχεία που πρέπει στο παιχνίδι μας, ώστε να παρουσιαστούμε όσο γίνεται καλύτερα στις επίσημες υποχρεώσεις μας».

Την αποστολή της εθνικής αποτελούν οι: Δημητράκου, Σταμάτη, Καλέντζου, Σπανού, Παπαμιχαήλ, Χατζηνικολάου, Κοσμά, Νικολοπούλου, Λύμουρα, Σωτηρίου, Παντέλη, Καλαμπάκου, Σπυριδοπούλου, Σκιαδοπούλου.

Το πρόγραμμα του τουρνουά έχει ως εξής:

Σάββατο 25 Μαΐου

16.30 Ελλάδα – Γερμανία

19.00 Μ.Βρετανία – Ισραήλ

Κυριακή 26 Μαΐου

16.30 Ελλάδα – Ισραήλ

19.00 Γερμανία – Μ.Βρετανία

Δευτέρα 27 Μαΐου

16.30 Ισραήλ – Γερμανία

19.00 Βρετανία – Ελλάδα (Οι ώρες των αγώνων είναι Ελλάδας)

*Στη διεύθυνση www.bbl.org.uk/livestats μπορείτε να παρακολουθήσετε live την εξέλιξη των αγώνων του τουρνουά που λαμβάνει μέρος η εθνική γυναικών.