Εζια Λόγκαν: «Μου αρέσει η Ελλάδα, ανυπομονώ να ξεκινήσει το πρωτάθλημα»

493

Η Εζια Λόγκαν μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Αναγέννησης Ν .Ρυσίου www.rysiobc.gr για τις πρώτες τις εντυπώσεις απο την Ελλάδα, την ομάδα και το Ελληνικό πρωτάθλημα που ξεκινάει σήμερα. Αναλυτικά:

Για την ζωή στην Ελλάδα:

Η ζωή εδώ στην Ελλάδα είναι αρκετά  διαφορετική  απο ότι στην Αμερική. Απο τον καιρό μέχρι το φαγητό, τα κυκλοφοριακό και γενικότερα υπάρχουν πολλά πράγματα που θα πρέπει να συνηθίσω, ωστόσο μου αρέσει πολύ εδώ. Το διαμέρισμα που ζω και η περιοχή είναι πολύ ωραία και οι άνθρωποι της ομάδας με βοηθούν πολύ στο να εγκλιματιστώ γρήγορα.

Μπορώ να πω πως το αγαπημένο μου φαγητό εδώ είναι ο γύρος, είναι πολύ νόστιμος! Επίσης μου έχει κάνει πολύ εντύπωση τα πολλά αδέσποτα ζώα που υπάρχουν εδώ.

Για το κλίμα στην ομάδα και το πρωτάθλημα:

Όταν έφτασα στην Ελλάδα, ο πρόεδρος και η προπονήτρια με υποδέχθηκαν θερμά και ένιωσα ευπρόσδεκτη. Οι συμπαίκτριες μου απο την πρώτη στιγμή με αγκάλιασαν και αισθάνθηκα πολύ άνετα. Περνάω πολύ καλά μαζί τους και το διασκεδάζω. Η Σοφία(Βασιλειάδου) και η Στέλλα (Καζαντζή) μου κάνουν συνεχώς πλάκες, γελάω πολύ μαζί τους! Ακόμα βέβαια δεν έχω ακούσει την Αννα (Μούρτου) να μιλάει αγγλικά!

Γενικά περνάω πολύ καλά στην Ελλάδα αν και μου λείπουν η οικογένεια και οι φίλοι μου. Ευτυχώς που υπάρχει το ίντερνετ και μιλάω καθημερινά μαζί τους.

Ανυπομονώ να ξεκινήσει το πρωτάθλημα αν και δεν γνωρίζω πολλά πράγματα. Ξέρω πως η ομάδα αγωνίστηκε πέρσι για πρώτη φορά στην κατηγορία και τα πήγε αρκετά καλά. Θεωρώ πως έχουμε αρκετά καλή ομάδα και θα έχουμε μια ακόμη επιτυχημένη σεζόν.