Δύο νίκες και μια ήττα για τα αγωνιστικά τμήματα του Αετού Φιλύρου

154

Την Παρασκευή η αντρική μας ομάδα αντιμετώπισε την ομάδα των ΑΕΣ Μετεώρων εκτός έδρας στο κλειστό γήπεδο της Πολίχνης.
Η ομάδα μας παρουσιάστηκε στο πρώτο ημίχρονο όπως έπρεπε από την αρχή και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα +16. Τα πολλά λάθη από εμάς και η καλή επιθετική λειτουργία τις αντίπαλης ομάδας,επέτρεψαν ένα πολύ καλό για αυτούς 4ο δεκάλεπτο φτάνοντας κοντά το σκορ στο +2. Στο τέλος οι παίκτες του Αετού με εύστοχες βολές, κατάφεραν να πάρουν την νίκη, η οποία κρατάει την ομάδα στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

ΑΕΣ Μετεώρων – Α.Σ. Αετός Φιλύρου 69 – 73

Συγχαρητήρια στους αθλητές και των δυο ομάδων.
Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ομάδα των ΑΕΣ Μετεώρων.

Το Σαββάτου για τον 4ο Όμιλο το εφηβικό μας τμήμα έχασε δίκαια από την ομάδα της Δόξας Δρυμού στο γήπεδο του Δρυμού. Παρόλο την ήττα αυτή η ομάδα μας παραμένει πρώτη στον 4ο Όμιλο.

Δόξα Δρυμού – Α.Σ. Αετός Φιλύρου 72 – 62

Συγχαρητήρια στους αθλητές και των δύο ομάδων.

Τέλος την Κυριακή το απόγευμα το παιδικό μας τμήμα, αντιμετώπισε εντός έδρας στο κλειστό γήπεδο του Φιλύρου πάλι την ομάδα της Δόξας Δρυμού, αυτή την φορά για το πρωτάθλημα παίδων.
Το παιχνίδι αναμενότανε ντέρμπι διότι έπαιζε ο 1ος με τον 2ο του 4ου Ομίλου των Παίδων.
Η ομάδα μας παρουσιάστηκε πολύ σοβαρή στο 1ο δεκάλεπτο φτάνοντας την διαφορά στο +12. Τα πολλά λάθη όμως στο 2ο δεκάλεπτο μείωσαν την διαφορά με την ομάδα του Δρυμού μάλιστα να προηγηθεί και με 4 πόντους. Στο 3ο κ 4ο δεκάλεπτο οι παίκτες του Αετού με εξαιρετική άμυνα και λύσεις στην επίθεση κατάφεραν να πάρουν διαφορά έως +15 κ να κλείσουν με νίκη το τελευταίο παιχνίδι των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων για αυτό το Σαββατοκύριακο.
Με αυτήν την νίκη η ομάδα του Αετού Φιλύρου οδηγεί την ”κούρσα” του 4ου ομίλου καθώς απομακρύνθηκε 4 βαθμούς από την 2η ομάδα, της Δόξας Δρυμού.

Α.Σ. Αετός Φιλύρου – Δόξα Δρυμού 71 – 56

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ομάδα της Δόξας Δρυμού

Ευχαριστούμε όλους τους γονείς & φιλάθλους για την φυσική τους παρουσία στο γήπεδο.