Δυο μεταγραφές για τα τμήματα υποδομής του ΑΡΗ

572

Το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Άρη ανακοινώνει την απόκτηση της Κουλιού Ιωάννας (2002) και Κουλιού Δάφνη (2004) , οι οποίες θα αγωνίζονται για τη φετινή σεζόν, 2019-20 , με την ομάδα των νεανίδων και κορασίδων αντίστοιχα .

Τι δήλωσε η Ιωάννα Κουλιού :
Κατ αρχήν χαιρόμαστε πάρα πολύ που θα συνεχίσουμε να παίζουμε μπάσκετ εγώ και η αδελφή μου . Το εμπόδιο που μας έβαλε ο Παναθλητικός προσπαθώντας να μας στερήσει , αυτό που αγαπάμε , ξεπεράστηκε χάρη στην προσπάθεια του πατέρα μας.
Θέλαμε να έρθουμε στην ομάδα του Άρη , που θεωρώ είναι το μεγαλύτερο μπασκετικό κλαμπ στην πόλη και έτσι ένα από τα όνειρά μας να γίνει πραγματικότητα.

Πιστεύω ότι και ο Άρης μας ήθελε και έκανε με τη σειρά του ότι μπορούσε για να μας αποκτήσει.
Είναι τιμή μας και πιστεύω τιμή κάθε αθλητή να φοράει αυτή τη φανέλα και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν από την πλευρά μας για την τιμήσουμε.
Ευχαριστώ για τη βοήθεια και τη συμπαράσταση αποκλειστικά την Ελεάνα Γιαννάτση ,η οποία ήταν η μοναδική από τον Παναθλητικό που ενδιαφέρθηκε και με στήριξε ηθικά και έμπρακτα κατά τη διάρκεια του τραυματισμού μου . Φυσικά τις φίλες και συμπαίκτριες μου που θα συναντιόμαστε στα γήπεδα με.διαφορετικές φανέλες.
Ευχαριστώ επίσης τους προπονητές που μου έμαθαν μπάσκετ , Σίμο Συρόπουλος και Τσαμπούρη Παναγιώτα οι οποίοι ποτέ δε με εγκατέλειψαν και ήταν δίπλα μου σε όλες τις δύσκολες στιγμές της μπασκετικής μου πορείας.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παράγοντες , προπονητές και παίκτες άλλων σωματείων που ενδιαφερθηκαν αυτές τις μέρες να βοηθήσουν ανιδιοτελώς για να συνεχίζω να αγωνίζομαι .
Τέλος ευχαριστώ τον Άρη που μου έκανε την τιμή να γίνω μέλος αυτής της

Ιωάννα και Δάφνη καλωσήρθατε στην μεγάλη οικογένεια του Άρη,μεγάλη επιθυμία της διοικούσας επιτροπής ήταν να φορέσετε την φανέλα του τεράστιου αυτού σωματείου, σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή πορεία χωρίς τραυματισμούς .
Η αρχή έγινε και θα υπάρχει και συνέχεια στην ενίσχυση των κορασίδων και νεανίδων και το σίγουρο είναι ότι θα εχουμε μία καταπληκτική χρονια.
Μείνετε συντονισμένοι.