Δυνατό φιλικό με τους Ίκαρους και μετά γεύμα για τα Πεύκα (pic)

349

Χθες (05/09) το απόγευμα στο κλειστό Πεύκων δόθηκε το πρώτο δυνατό φιλικό της χρoνιάς για τους Μαχητές Δόξας Πεύκων με την ομάδα των Ικάρων Σερρών του Νίκου Οικονόμου.

Στο παιχνίδι που δεν κρατήθηκε επίσημο σκορ, η ομάδα του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη έδειξε δείγματα της δουλειάς που έχει γίνει και άφησε γενικά καλές εντυπώσεις. Η ομάδα αγωνίστηκε πλήρης με μοναδικές απουσίες τον Γιάννη Φουτσιτζή (επαγγελματικές υποχρεώσεις) και τον Ζαχαρία Καλούτσικο που είχε υπηρεσία στη μονάδα που υπηρετεί.

Ο κόουτς των Μαχητών ανέφερε σχετικά για το παιχνίδι: “Τέτοιοι αγώνες με τόσο δυνατές ομάδες μας κάνουν καλό ως προς την αύξηση της ανταγωνιστικότητας της ομάδος. Κατά διαστήματα και ειδικά στο τρίτο δεκάλεπτο παίξαμε ωραίο μπάσκετ αλλά εγώ θα επικεντρωθώ και στα αρκετά λάθη που έγιναν για να τα διορθώσουμε στο μέλλον”.

Στη συνέχεια η ομάδα δείπνησε σε γνωστό στέκι των Πεύκων στην ταβέρνα του “Μιχάλη του Αλβανού”. Το συγκεκριμένο μέρος είναι χρόνια μπασκετικό στέκι για πολλές ομάδες και μπασκετοπαρέες. Οι άνθρωποι της ομάδας ευχαριστούν τα αδέρφια Πάνο και Τάσο Αλβανό (που χρόνια έπαιζαν και στην προ συγχωνεύσεως ομάδα τη Δόξα Ρετζικίου) για την ευγενική τους χορηγία και στήριξη όλα αυτά τα χρόνια.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν και σήμερα και το Σάββατο θα δοθεί φιλικός αγώνας με τον Ηρακλή.

maxites