Δρακουλίδης: Παραμονή μέσα από τη σκληρή δουλειά

468

Ο Μπάμπης Δρακουλίδης αν και βρίσκεται στη τεχνική ηγεσία του ΕΟΣ μόλις κάτι παραπάνω από 24 ώρες, κατάφερε χθες το βράδυ να οδηγήσει την ομάδα του σε μία πολύ σημαντική νίκη επί του Μακεδονικού.

Οι άνθρωποι του ΕΟΣ χθες το μεσημέρι του κατέθεσαν τη πρόταση να αναλάβει τις τύχες της ομάδας, με τον έμπειρο προπονητή που έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομα του με το σύλλογο της Σταυρούπολης, να απαντάει αμέσως θετικά.

Ο κόουτς Δρακουλίδης μίλησε στο «Northbasket» για την επιστροφή του στον ΕΟΣ: «Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από τη διοίκηση της ομάδας, που μου ζητούσε να αναλάβω προπονητής. Επειδή με αυτούς τους ανθρώπους μας συνδέει μία φιλία χρόνων, δεν γίνονταν να μην αποδεχτώ αυτή τη τιμητική πρόταση».

Για τη χθεσινή νίκη επί του Μακεδονικού ανέφερε: «Ήταν μία πάρα πολύ καλή νίκη. Τα παιδιά ήταν σε πολύ καλή κατάσταση κάτι που οφείλεται στον προηγούμενο προπονητή, Γιώργο Αποστόλου με τον οποίο δούλεψαν πάρα πολύ καλά. Είχαν τεράστια διάθεση στο παιχνίδι τους, τα έδωσαν όλα και έτσι φτάσαμε σε αυτή τη σημαντική επικράτηση. Έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένος από τα όσα είδα».

Όσον αφορά το στόχο της ομάδας δήλωσε: «Ο στόχος μας είναι να παραμείνουμε στη κατηγορία. Μέσα από τη σκληρή δουλειά θα δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό για να τα καταφέρουμε. Πρέπει να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και μέχρι το τελευταίο λεπτό, να δίνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε».

 

Γιώργος Κυπραίος