Διπλό «χτύπημα» από τον Ολυμπιακό Βόλου

400

Στην απόκτηση δύο παικτριών προχώρησε ο Ολυμπιακός Βόλου που συμφώνησε με τις έμπειρες Δήμητρα Χαβαλέ και Νίκη Ζέρβα, που αναμένεται να ντεμπουτάρουν το Σάββατο κόντρα στην Τερψιθέα στη Γλυφάδα.

Η ομάδα του Βόλου προσπαθεί να γεμίσει το ρόστερ της ενόψει της νέας σεζόν που ξεκινάει αυτή την εβδομάδα και ήδη έχουν παραμείνει σίγουρα στην ομάδα οι Ζήτη, Παύλου, Σουλτάνη και γίνονται συζητήσεις με τις υπόλοιπες. Οριστικά παρελθόν αποτελεί η Μαρίνου που μετακόμισε στα Εξάρχεια.

Η Δήμητρα Χαβαλέ είναι 34 ετών, έχει ύψος 1.75 και παίζει στις θέσεις “2” και “3”. Πέρσι αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό ενώ έχει βέβαια μεγάλη εμπειρία από την Α1 κατηγορία παίζοντας για αρκετά χρόνια σε Ακαδημία Ηλιούπολης και Παλαιό Φάληρο. Απ’ την πλευρά της η Νίκη Ζέρβα έχει ύψος 1.84, είναι 33 ετών και παίζει στις θέσεις “4” και “5”. Ανήκε πέρσι στο ρόστερ του ΠΑΣ Γιάννινα βοηθώντας σε αρκετά παιχνίδια την ομάδα στην Α2 Βορρά. Έχει φορέσει και στο παρελθόν τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου ενώ αγωνίστηκε με επιτυχία στην Α1 σε Καστοριά και Αθηναϊκό.

Πηγή: weplayball.gr