“Διπλό” στο Καλοχώρι για τον ΣΑΕ Αστέρια

470

Συγκλονιστικό ματς έγινε στο κλειστό του Καλοχωρίου, όπου ο ΣΑΕ Αστέρια μετά από μια καταπληκτική και συνάμα επιβλητική εμφάνιση, «έσπασε το ρόδι» και μετά από δύο ήττες επιβλήθηκε της τοπικής ομάδας με 71-84.

Το παιχνίδι ήταν πολύ δυνατό από την αρχή και ο ΣΑΕ Αστέρια έχτισε μια μικρή διαφορά την οποία διατηρούσε σε όλο το πρώτο ημίχρονο, που έκλεισε με 30-34.

Στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου, το Καλοχώρι έδειξε να ισορροπεί και μάλιστα πέρασε μπροστά με δύο πόντους.

Εκεί όμως μέτρησε η εμπειρία των παικτών του ΣΑΕ Αστέρια και με ηγέτες τους Κυριώτη και Παπαδόπουλο, οι οποίοι ήταν κυριολεκτικά ασταμάτητοι, έχτισε μια διαφορά 8-10 πόντων, την οποία διατήρησε με άνεση στο τέταρτο δεκάλεπτο και πήρε με σχετική ευκολία το ροζ φύλλο αγώνα.

Κορυφαίοι για τους νικητές οι Κυριώτης, Παπαδόπουλος που πέτυχαν 40 και 31 πόντους αντίστοιχα, ενώ εκπληκτική ήταν η προσπάθεια όλων των παικτών στο αμυντικό κομμάτι, αφού κατάφεραν και περιόρισαν τους έμπειρους και πολύ ικανούς παίκτες του Καλοχωριου σε χαμηλά επίπεδα για τις δυνατότητες τους.

Δεκάλεπτα: 18-22, 30-34, 52-64, 71-84  Διαιτητές Κασκόλης – Λολι

Μέγας Αλέξανδρος Καλοχωρίου (Καραδημος): Περγιονι 2, Σιδεριδης 5, Πασχουδης 12, Μαργιολακης,  Καραγιάννιδης 2, Χατζηγιαννακιδης 16(2), Εδιρνελης 16(2), Παπλωματας 12, Πετρίδης 2, Ευαγγελίδης 4, Σταμουλης.

ΣΑΕ Αστέρια (Ταγαράκης): Αθανασάκης 1, Μπέλης,  Καραμπερης 8, Παπαδόπουλος 31(4), Κελεσίδης, Κυριωτης 40(5), Πάγκαλος 4, Στεργιου, Σαουλιδης.