Διακόπηκε ο χθεσινός αγώνας εφήβων ΠΑΟΚ-Ηρακλής λόγω τραυματισμού παίκτη του «Γηραιού» – Όλα καλά με τον έφηβο Μαστροδημήτρη του Ηρακλή

346

Ο τραυματισμός του αθλητή Γιώργου Μαστροδημήτρη του «Γηραιού» ήταν η αιτία διακοπής του χθεσινού αγώνα εφήβων μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή. Το σκορ ήταν 34-49, υπέρ του Ηρακλή και απέμεναν 5:55 για το τρίτο δεκάλεπτο, όταν ο άτυχος παίκτης έκανε φάουλ σε προσπάθεια για κόψιμο και «προσγειώθηκε» με άσχημο τρόπο με την πλάτη στο παρκέ.

Ύστερα από αρκετά λεπτά στο έδαφος ο Ηρακλής υπέβαλε αίτημα διακοπής του αγώνα προκειμένου να γίνει η διακομιδή στο νοσοκομείο, στο οποίο συμφώνησαν τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και οι διαιτητές του αγώνα.

Ο Ηρακλής με ανακοίνωσή του «εύχεται περαστικά στον αθλητή του εφηβικού τμήματος Γιώργο Μαστροδημήτρη, που τραυματίστηκε στον σημερινό αγώνα με τον ΠΑΟΚ. 

Ο αθλητής διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» συνοδεία του προπονητή Μιχάλη Τσάικου και του υπευθύνου ακαδημιών Χρήστου Παπαδούλη, και ο αγώνας διεκόπη (σ.σ. η ομάδα του Ηρακλή ζήτησε τη διακοπή αν και προηγούνταν με 15 πόντους στο 25ο λεπτό, αφού η υγεία των παιδιών για εμάς είναι πάνω από κάθε σκορ). Ευτυχώς δεν διαπιστώθηκε κάταγμα κόκκυγα, όπως αρχικά υπήρχαν φόβοι, και ο αθλητής επέστρεψε ήδη σπίτι του. Ο σύλλογος του Ηρακλή εύχεται περαστικά στον Γιώργο και ταχεία και καλή ανάρρωση και επάνοδο στα γήπεδα.

Ο Ηρακλής ευχαριστεί τους ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του «Ιπποκράτειου» για την άψογη αντιμετώπιση του περιστατικού