Διαβολεμένου: “Όλα τα ωραία λένε κάποτε τελειώνουν…”

298

Η Βιβή Διαβολεμένου αποχαιρετά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βετεράνων που ολοκληρώνεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη με ένα συγκινητικό μήνυμα στο διαδίκτυο, όπου δίνει ραντεβού με τις συμπαίκτριες της για την επόμενη διοργάνωση και συγχαίρει άπαντες για την άριστη διοργάνωση.

Αναλυτικά:

“Όλα τα ωραία λένε κάποτε τελειώνουν για μας πιστεύω τώρα ξεκινάνε.. Σημασία έχει το ταξίδι και εγώ προσωπικά αισθάνθηκα σαν να ήμουν στην disneyland. Πρώτη συμμετοχή σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση και είμαστε μάσα στις 4 καλύτερες ομάδες του κόσμου μόνο μπράβο αξίζουν σε όλες μου τις συμπαίχτριες και στον προπονητή μας.

Για 10 ημέρες όλοι εμείς που αγαπάμε το μπάσκετ ζήσαμε καταπληκτικές και μοναδικές στιγμές. Συγχαρητήρια στον σύνδεσμο μας που έφερε σε πέρας μια τόσο μεγάλη διοργάνωση με επιτυχία ένα ευχαριστώ στους Έλληνες διασώστες που ήτανε δίπλα μας.Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους εθελοντές μας που ήτανε ανά πάσα στιγμή κοντά μας και άνα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες που πήραν μέρος και έδειξαν οτι ο αθλητισμός δεν έχει όριο ηλικίας. Ραντεβού του χρόνου στην Τσεχία για το πανευρωπαϊκό…

“ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΣΚΗΝΗ ΣΑΝ ΡΟΚ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΑΝΤΕΞΕΙ ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ”.