Δημήτρης Μύθου: Πάμε χωρίς άγχος για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν

474

Στο Στρατώνι έχουν αφήσει πίσω το ματς με τον Φιλαθλητικό, αν και ακόμα δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν τον τρόπο με τον οποίο ηττήθηκαν. Οι Χαλκιδικιώτες έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία του κ. Συμεωνίδη, αφού θεωρούν ότι έκανε πολλές λάθος υποδείξεις οι οποίες τους αποσυντόνισαν.

Ο προπονητής του Στρατωνίου Δημήτρης Μύθου, αναφέρθηκε στο «Northbasket» σε αυτό το παιχνίδι: «Τη Κυριακή πραγματοποιήσαμε μία πολύ καλή εμφάνιση. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών μου, μιας και σε όλη τη διάρκεια ήμασταν κοντά στο σκορ. Έχω όμως πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Συμεωνίδη αφού έκανε πολλά λάθη τα οποία μας έβγαλαν εκτός ρυθμού και ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης της νίκης».

Απαλλαγμένοι πλέον από το άγχος αφού ο στόχος της παραμονής έχει επιτευχθεί, στο Στρατώνι από τη Τρίτη έχουν ξεκινήσει τη προετοιμασία τους για τη σαββατιάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αγία Παρασκευή. Ο μοναδικός που συνεχίζει να μη συμμετέχει στο πρόγραμμα της ομάδας λόγω τραυματισμού είναι ο Αστέριος Νουκάρης, του οποίου η επιστροφή στην αγωνιστική δράση αναμένεται να πραγματοποιηθεί σε 2-3 εβδομάδες.

Για το ματς με την Αγία Παρασκευή ο κόουτς Μύθου ανέφερε: «Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι. Οι αντίπαλοι μας είναι φορμαρισμένοι τις τελευταίες αγωνιστικές και θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της τρίτης θέσης. Εμείς πάμε χωρίς άγχος να συνεχίσουμε τις καλές μας εμφανίσεις και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν».

 

Γιώργος Κυπραίος