Δημήτρης Μύθου: Να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι

499

Στο δρόμο των νικών επέστρεψε προχθές το Στρατώνι που επικράτησε του Αίαντα Ευόσμου με 80-72. Οι Χαλκιδιώτες προέρχονταν από πέντε συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα τα οποία όπως αναμένεται τους είχαν επηρεάσει στο ψυχολογικό τομέα.

Για τη συγκεκριμένη επικράτηση μίλησε στο «Northbasket» ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Μύθου. Αναλυτικά τα όσα ανέφερε: «Πήραμε μία νίκη την οποία χρειαζόμασταν πάρα πολύ για να ανεβεί η ψυχολογία μας μιας και είχαμε πολύ καιρό να κατακτήσουμε ένα ροζ φύλλο. Η εμφάνιση που πραγματοποιήσαμε ήταν αρκετά καλή. Καταφέραμε από το δεύτερο δεκάλεπτο και μετά να δημιουργήσουμε ένα σημαντικό προβάδισμα. Αυτό μας βοήθησε αφού στη συνέχεια παίξαμε πιο άνετα και είχα την ευκαιρία να μοιράσω το χρόνο συμμετοχής σε όλους μου τους παίκτες. Η αντίπαλη ομάδα μας πίεσε μόνο στα τελευταία λεπτά όπου κατάφερε να συμμαζέψει τη διαφορά. Ως εκεί όμως αφού εμείς δεν απωλέσαμε ποτέ το προβάδισμα που είχαμε».

Το Στρατώνι για την 26η αγωνιστική φιλοξενείται αύριο στις 16:30 από τον Διαγόρα Ρόδου. Ένα ματς στο οποίο οι Χαλκιδιώτες θα πάνε ουσιαστικά χωρίς προετοιμασία αφού χθες είχαν ρεπό και σήμερα το απόγευμα αναχωρούν για το νησί. Για το παιχνίδι αυτό ο κόουτς Μύθου δήλωσε: «Ο Διαγόρας διαθέτει μία καλή ομάδα η οποία όμως τις τελευταίες αγωνιστικές παρουσιάζει μία κάμψη. Ουσιαστικά είναι ένα ματς βαθμολογικά αδιάφορο και για τους δύο αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι επαναπαυόμαστε. Πάμε χωρίς άγχος να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν. Απομένουν πέντε ματς για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος όπου θέλουμε να έχουμε κάνει τη καλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή».

 

Γιώργος Κυπραίος