Δημήτρης Γαλάνης: Δύσκολο έργο

484

Στον Πιερικό/Αρχέλαο γνωρίζουν πάρα πολύ ότι μόνο εύκολο δεν είναι το να κάμψουν την αντίσταση του ΟΦΗ τη προσεχή Κυριακή. Όμως για να αυξήσουν τις πιθανότητες παραμονής τους στη κατηγορία, θα πρέπει να πετύχουν και εκτός έδρας νίκες.

Ο προπονητής του Πιερικού Δημήτρης Γαλάνης δήλωσε για την αναμέτρηση με του κρητικούς: «Παίζουμε με μια ομάδα η όποια παρότι έχασε παίκτες, έχει πλήρες ρόστερ, έναν ελπιδοφόρο προπονητή και εκπροσωπεί μια ευρύτερη περιοχή με πολύ κόσμο. Εμείς ζούμε με τα προβλήματά μας και όπως είπα και στους παίκτες μου, ο μόνος τρόπος να παρέμβουμε στο μέλλον είναι η καλή προπόνηση και η ενότητα. Όταν έχεις δύσκολο έργο, το μόνο που απομένει είναι να βρεις τον καλύτερο τρόπο να προχωρήσεις».

Ο αρχηγός της ομάδας Κώστας Μπεχλιβάνης ανέφερε με τη σειρά του: «Στο σημείο του πρωταθλήματος που είμαστε δεν έχουμε την πολυτέλεια να διαλέγουμε τα παιχνίδια. Πηγαίνουμε σε όλα για να πάρουμε τη νίκη. Ο ΟΦΗ είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και με μια πολύ καλή έδρα. Εμείς πρέπει να ξεχάσουμε τις σημαντικές απουσίες που έχουμε και να παίξουμε συγκεντρωμένα για να έχουμε πιθανότητες να γυρίσουμε πίσω με τους δύο βαθμούς».