Δημήτρης Βατός: Νίκη για να ξεμπερδεύουμε

463

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Ηρακλή ενόψει της κυριακάτικης εντός έδρας αναμέτρησης με τη ΜΕΝΤ στις 17:00. Οι κυανόλευκοι με νίκη σφραγίζουν τη παραμονή τους στη κατηγορία και ολοκληρώνουν μία δύσκολη σεζόν με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Αύριο το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση, με τη τεχνική ηγεσία να βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες.

Ο κόουτς του Ηρακλή Δημήτρης Βατός αναφέρθηκε για τη μεθαυριανή αναμέτρηση στη «Bluearena». Συγκεκριμένα δήλωσε: «Πρόκειται για ένα παιχνίδι όπου η κατάκτηση του ροζ φύλλου θεωρείται μονόδρομος για να εξασφαλίσουμε και τυπικά τη παραμονή μας στη κατηγορία. Είμαστε σε καλή κατάσταση, χωρίς προβλήματα τραυματισμών κάτι που μου επέτρεψε στο να προετοιμάσω την ομάδα όπως καλύτερα μπορούσα.

Το τελευταίο διάστημα παίζουμε καλό μπάσκετ και αυτό θα επιδιώξουμε να συνεχίσουμε και απέναντι στη ΜΕΝΤ. Στόχος μας είναι στα τρία ματς που απομένουν να πετύχουμε το απόλυτο για να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία. Εύχομαι τη Κυριακή οι οπαδοί μας να κατακλείσουν το γήπεδο και να μας βοηθήσουν να φτάσουμε στη νίκη. Είναι η δύναμη μας και τους χρειαζόμαστε».

 

Πηγή: Bluearena.gr