Δηλώσεις των πρωταγωνιστών του τελικού της Α’ΕΚΑΣΘ Γυναικών (Μέρος Α)

457

Το BASKETMANIAK βρέθηκε χθες στο κλειστό της ΜΕΝΤ όπου ύστερα από ένα εντυπωσιακό παιχνίδι η ΜΕΝΤ επικράτησε με 55-48 και κάνοντας το 3-0 στη σειρά ανήλθε στην Α2. Θα έχουμε τις δηλώσεις σε 2 μέρη.

Πρώτα του πάγκου και στο δεύτερο των παικτριών. Ξεκινούμε από τον έφορο, γενικό αρχηγό και τα πάντα-όλα του τμήματος τον κ.Βασίλειο Μπαμπούλα.Μας δήλωσε πανευτυχής από τους πανηγυρισμούς ότι στόχος ήταν να δημιουργήσει μια αξιοπρεπή ομάδα.Έδωσε το βάφτισμα του πυρός σε παιδί της ομάδας τον κ.Ακσεχέρογλου ο οποίος με τον κ.Νομικό γνωρίζοντας τον παλμό της ΜΕΝΤ,έφτιαξαν μια ομάδα η οποία πέτυχε καταρχήν να έχει ένα υπέροχο κλίμα μεταξύ των παικτριών.Για το αήττητο και την κατάρριψη των ρεκόρ μας είπε ότι του βγήκε στην πορεία.Για την επόμενη ημέρα στην Α2, είπε ότι πρώτα θα ηρεμήσει, μετά θα σκεφτεί και στοχεύει σε μια αξιοπρεπή πορεία.

Ο coach κ.Δημήτρης Ακσεχέρογλου μας είπε ότι ήταν τρομακτική η εμπειρία του και μάλιστα ακόμη πιο χαρούμενος που ξεκίνησε τη νέα καριέρα του με νταμπλ.Αφού είπε ότι τρώγοντας έρχεται η όρεξη,απέδωσε τον τίτλο 100% στα κορίτσια καθώς αυτές αγωνίζονταν, τις ευχαρίστησε όλες,ενώ εξήρε και το πάθος που είχαν χθες οι παίκτριες του στον τελικό.Ακόμη ανέφερε ότι χθες πέτυχαν το βασικό στόχο το πρωτάθλημα ενώ το νταμπλ ήρθε.Ενώ δήλωσε ότι αν τον έλεγαν να ξαναφτιάξει από την αρχή την ομάδα θα χρησιμοποιούσε τις ίδιες παίκτριες ξανά.

Ο βοηθός του κ.Ακσεχέρογλου ο κ.Πάνος Νομικός μας είπε ότι είναι χαρούμενος για το 2ο νταμπλ της καριέρας του και όταν του ζητήθηκε να λειτουργήσουν ξανά το τμήμα μαζί με τον coach,θέλησαν έμπειρες και νεαρές παίκτριες και οπωσδήποτε τον θρύλο του Σαλωνικιώτικου μπάσκετ, την Πεταχτή.Εξαιτίας του καλού και ευχάριστου κλίματος κέρδισαν πολλά και το κυριότερο το μέταλλο του νικητή παρά τις ατυχίες και έτσι μπήκαν με 2-0 νίκες στους τελικούς.Σήμερα τα παίξαμε όλα για όλα γιατί ξέραμε ότι με 2-1 θα ήταν δύσκολα. Για τα ρεκόρ είπε ότι είναι σημαντικά και καλό τα ευχαριστιούνται οι παίκτριες οι οποίες πέτυχαν τους στόχους.Τέλος αναφέρθηκε στα νέα ταλέντα που είναι ο στόχος της ΜΕΝΤ και ανέφερε στην παρουσία της Ψαρέλη στο παιχνίδι σε σημείο που έκαιγε η μπάλα.

Επιμέλεια: Δημήτρης Αντωνιάδης

Αρχείο: Ιωαννίδης Νεκτάριος.