Δηλώσεις των παικτριών Κέσογλου-Ριτζαλέου μετά τον 3ο τελικό της; Α’ ΕΚΑΣΘ γυναικών

679

Μετά από τους 3 αγώνες ανάμεσα στον ΕΟΣ και ΜΕΝΤ αναδείχθηκε ο πρωταθλητής της ΕΚΑΣΘ και η ομάδα που θα ανέβει στην Α2.Με νίκες 2-1 ο ΕΟΣ στεύθηκε ως ο νικητής.Μετά τον αγώνα μας δήλωσαν:

 

Κωνσταντίνα Κέσογλου:

”Δεύτερη φορά άνοδος με τον ΕΟΣ….μια πολύ διαφορετική φορά για ‘μένα!Φέτος δεν μπόρεσα να βοηθήσω στο παικτικό κομμάτι της υπόθεσης όμως η χαρά μου είναι η ίδια!Χαίρομαι που τα κορίτσια μου στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και αντέδρασαν θετικά ύστερα από το ”μουδιασμά” του ημιχρόνου και του τρίτου δεκαλέπτου!!!Θεωρώ οτι η θεληση μας για τη νίκη φάνηκε.Χθες έγινε μια κατάθεση ψυχής από όλη την ομάδα.Αν παρακολουθήσει κανείς την πορεία της ομάδας όλη τη χρονιά δε μπορεί να αμφισβητησει το γεγονός οτι ΑΞΙΖΑΜΕ αυτή την άνοδο.

Ήταν ενα πολύ ωραίο παιχνίδι με εναν άξιο αντίπαλο.Δώσαμε στους θεατές μας την ευκαιρία να παρακολουθήσουν έναν πολύ ωραίο και έντονο συναισθηματικά ματς.Προσωπικα θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου για την χαρά που μου πρόσφερε.Εκφράσεις απο τις συμπαικτριές μου όπως ”Για ‘σενα ρε Κες”,”Πάμε να το σηκώσεις” μου έδειξαν πόσο το προσπαθούσαν και για ΄μενα…ΑΞΙΕΣ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΕΣ..

Όσοι αγαπούν το άθλημα και παθιάζονται με αυτό μπορούν να με καταλάβουν.Σας ευχαριστώ κορίτσια!!!” 

και τα κορίτσια του ΕΟΣ:

”Το συστατικό της επιτυχίας μας ήταν οτι σταθήκαμε ομάδα-οικογένεια όλη τη χρονιά.Μαζί στα εύκολα,μαζί και στα δύσκολα!Μαζί στις εντάσεις…μαζί στα νεύρα…μαζί στις χαρές..ΜΑΖΙ ΣΕ ΟΛΑ.Oι μεγαλύτερες συμβουλέυαμε τις μικρότερες και οι μικρότερες προσπαθούσαν να ακολουθήσουν τις οδηγίες μας όσο δύσκολο και να τους φαινόταν.Σε μια οικογένεια υπάρχουν και στιγμιαίες εντάσεις οι οποίες αντιμετωπίστηκαν από όλους και όλες με ψυχραιμία,πραγματικό ενδιαφέρον και αγάπη.’Ημασταν εκεί η μια για την άλλη.

Θεωρώ οτι το καλό αυτό κλίμα και το δέσιμο της ομάδας βοήθησε πολύ και τον προπονήτη μας Στέλιο Μπαξεβάνο να προσαρμοστεί πιο εύκολα στο γυναικείο μπάσκετ μιας και ειναι καινούργιος σε αυτό το χώρο.Ένα μπράβο και στον προπονήτη μας λοιπόν που στην πρώτη του επαφή με το γυναικείο μπάσκετ στέφθηκε πρωταθλητής.

Η ΜΕΝΤ είναι μια πολύ αξιόλογη ομάδα και έχει μια πολύ καλή και έμπειρη προπονήτρια. Όμως στους αγώνες ένας είναι ο νικητής. Σημαντικό ρόλο για εμάς έπαιξε η έδρα, αυτή μας έδωσε την ώθηση για να πάρουμε το παιχνίδι. .Έπειτα η ψυχή και η θέληση μέχρι το τέλος λειτούργησαν θετικά και μπορούμε πλέον να πανηγυρίζουμε ακόμα μια άνοδο!!!Συγχαρητήρια στην ομάδα της ΜΕΝΤ,πολλά μπράβο,καλή ανάρρωση στις τραυματίες και γρήγορη επιστροφή στο γήπεδο. ”

 

Λίνα Ριτζαλέου:

”Συγχαρητήρια στην ομάδα της Σταυρούπολης.Δυστυχώς εμείς κερδίσαμε το λάθος ημίχρονο.Εννοείται πως το πλεονέκτημα έδρας μας στοίχισε όπως και οτι δεν κάναμε το break στο 1ο αγώνα.Μεγάλη απώλεια για εμάς οι τραυματισμοί της Κατερίνας Σταματιάδου,της Εμμελειας Δημητρακοπούλου ,της Κατερίνας Κανσίζογλου και της Αντωνίας Σίμου (λόγω εργασίας). Στεναχωριέμαι διπλά για την coach Διαβολεμένου που τους τόνους μπάσκετ που κουβαλάει δεν τους ανταμείψαμε.Αλλά οι άνοδοι δε κρίνουν ένα προπονητή. Συγχαρητήρια στην ομάδα και το τεχνικό επιτελείο της Σταυρούπολης.”

 

πηγή: womensports.gr