Δηλώσεις από τον αγώνα του Φίλιππου Βέροιας με τον Φάρο

561

Μετά το τέλος του αγώνα Φίλιππος Βέροιας – Φάρος Κερατσινίου με νικητές τους φιλοξενούμενους οι δύο τεχνικοί Δημήτρης Γκίμας και Ανδρέας πολέμης έκαναν δηλώσεις στους δημοσιογράφους. Αναλυτικά τα όσα είπαν :

Δημήτρης Γκίμας : “Θέλω να κρατήσουμε την εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου και να διαγράψουμε εντελώς την εικόνα του πρώτου και ειδικά του δεύτερου δεκαλέπτου. Το παιχνίδι ξέραμε οτι δεν ήταν σε αυτά που υπολογίζαμε οτι μπορούσαμε να κερδίσουμε. Βέβαια όταν παίζεις θέλεις πάντα να κερδίζεις. Δυστηχώς πρέπει να δούμε το πρόβλημα που προέκυψε με τον Τάσο Κασαμπαλή. Συνεχίζουμε. Το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο. Η συνέχεια είναι δύσκολη και θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και την επόμενη βδομάδα στην Πάτρα ενώ στην συνέχεια έχουμε δυο τελικούς στην Βέροια. Σήμερα με την βράβευση των Κακίουζη και Παπαμακάριο δείχνουμε σε όλους οτι ο Φίλιππος είναι μια ομάδα υψηλών προδιαγραφών και αξίζουν συγχαρητήρια στην διοικούσα επιτροπή για αυτές τις πρωτοβουλίες. Εμείς θα πρέπει να επισφραγήσουμε την προσπάθεια και την εικόνα αυτή με την παραμονή στην κατηγορία.”

Ανδρέας Πολέμης : “Περάσαμε απο την Βέροια σχετικά εύκολα. Περίμενα οτι θα ήταν πιο δύσκολο το παιχνίδι. Η εικόνα μας στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλή. Έχω ιδιαίτερα παράπονα απο την διαιτησία. Ήταν απαράδεκτη για λογαριασμό μας και αυτό αν σκεφτεί κανείς οτι ο Φάρος σούταρε τις πρώτες του βολές στο 29′ και άλλες δυο στο 39′. Πιστεύω οτι οι διαιτητές ήταν σε άλλο παιχνίδι. Δεν έχει σημασία αν είχαμε διαφορά 25 πόντων. Αξίζουμε τον σεβασμό και δεν μπορεί να μας αντιμετωπίζουν έτσι. Εύχομαι στον Τάσο Κασαμπαλή περαστικά και καλή συνέχεια στην ομάδα της Βέροιας.”