Δε τα κατάφερε ο Μακεδονικός κόντρα στη Χαλκηδόνα

948

Προσπάθησε ο Μακεδονικός αλλά δεν κατάφερε να φύγει νικητής από την έδρα της Χαλκηδόνας. παρά την καλή εμφάνιση στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 84-73.

Διαβασμένη ξεκίνησε την αναμέτρηση η ομάδα του Μακεδονικού απέναντι στην αντίστοιχη της Χαλκηδόνας, βρίσκοντας εύκολα λύσεις στο επιθετικό κομμάτι, κάνοντας ταυτόχρονα και ένα από τα καλύτερα φετινά ξεκινήματά της στο πρωτάθλημα, με την πρώτη περίοδο να ολοκληρώνεται με σκορ 19-29.

Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τους παίχτες του Δημήτρη Μύθου οι οποίοι αντιμετώπισαν αρκετά προβλήματα στην άμυνά τους δίνοντας την δυνατότητα στους γηπεδούχους να πλησιάζουν σιγά σιγά στο σκορ και να ισοφαρίζουν με την λήξη του ημιχρόνου σε 45-45.

Με την ψυχολογία υπέρ της αφού κατάφερε πολύ γρήγορα να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, η ομάδας της Χαλκηδόνας συνέχισε στον ίδιο ρυθμό με τον Μακεδονικό όμως να είναι κοντά στο σκορ με την τρίτη περίοδο να ολοκληρώνεται με σκορ 65-60.

Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο οι παίχτες του Μακεδονικού προσπάθησαν να μειώσουν την διαφορά στο σκορ ώστε να μπουν και πάλι  στην διεκδίκηση της νίκης, όμως κάτι τέτοιο φαινόταν δύσκολο καθώς η ομάδα της Χαλκηδόνας κατάφερε να εκμεταλλευτεί τα λάθη του Μακεδονικού και να βρίσκει λύσεις επιθετικά ανεβάζοντας κι άλλο την μεταξύ τους διαφορά, με την αναμέτρηση τελικά να λήγει με σκορ 84-73 υπέρ των γηπεδούχων.

Δεκάλεπτα : 19-29, 45-45, 65-60, 84-73  Διαιτητές: Παπαδόπουλος Χ.-Βασιλόπουλος

Χαλκηδόνα (Οκλαλιώτης): Τουλούμης 9 , Μαρκίδης 14 (2), Σιδηρόπουλος, Μαραπίδης 20 (4), Παπαδόπουλος, Λαϊδης, Μπατάκος 21, Σεφερίδης 5 (1), Κεσίδης, Μακαλέκας, Κοτζαγιάννης 8, Χαρτόπουλος 7.

Μακεδονικός (Μύθου): Σκουφεζής Ε, Κοντσές 13, Ντσιλής 20 (4), Μπαρζού 3 (1), Παπαγρηγορίου, Ρίζος, Χαλάτσης 12 (1), Σκουφεζής Α 2, Πηλακούτας 16 (1), Λυχριδάς 7, Μαργαρίτης