Δεν τον σταματάει κανείς και τίποτα

609

Ο Τρύφωνας Γιούδας στα 32 του χρόνια έχει «φάει» τα γήπεδα με το κουτάλι αφού έχει περάσει με επιτυχία από αρκετούς συλλόγους της Β’ και της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Η καριέρα του ξεκίνησε από τον Αίαντα Ευόσμου, για να αγωνιστεί στη συνέχεια σε Θερμαϊκό Θέρμης, Πανόραμα, Αιγινιακό, Γουμένισσα, Μ. Αλέξανδρο Γιαννιτσών, Αίολο Τρικάλων και πέρσι στο Φοίνικα Λάρισας.

Το περασμένο καλοκαίρι και ενώ βρίσκονταν σε προχωρημένο στάδιο επαφών με αρκετούς συλλόγους για να συνεχίσει τη καριέρα του, η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι. Ένα τροχαίο ατύχημα στα τέλη του Αυγούστου, τον καθήλωσε στο νοσοκομείο για μία εβδομάδα. Απολογισμός αυτού του τροχαίου, σπασμένη ωμοπλάτη, πολλά σπασμένα πλευρά, κάκωση πνευμόνων, δύο εγχειρίσεις στα χέρια και παραλίγο ακρωτηριασμός του χεριού του. Ευτυχώς αποφεύχθηκαν τα χειρότερα για τον έμπειρο πλέι μέικερ να έχει επανέλθει σε μεγάλο βαθμό. Μάλιστα σε δύο με τρεις εβδομάδες θα είναι σε θέση να κάνει αυτό που αγαπάει πιο πολύ, να παίξει ξανά μπάσκετ.

Η δίψα του να πατήσει ξανά παρκέ είναι τεράστια και γι’ αυτό έχει ξεκινήσει επαφές με ομάδες για να συνεχίσει τη καριέρα του. Ήδη έχει στα χέρια του κάποιες προτάσεις απλώς αυτό που απομένει για να κλείσει κάπου είναι να του δοθεί από το ΑΣΕΑΔ μία προθεσμία αφού η περίοδος των μεταγραφών έχουν ολοκληρωθεί. Κάτι που θα πρέπει να συμβεί, αφού λόγοι υγείας του στέρησαν το δικαίωμα να κλείσει σε κάποιο σύλλογο μέσα στο προβλεπόμενο διάστημα της μεταγραφικής περιόδου.

Όλη η οικογένεια του Northbasket του εύχεται ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στην αγωνιστική δράση το συντομότερο δυνατόν.